Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOME VENERA U BIKU DONOSI LJUBAVNU ENERGIJU: ova 3 znaka Zodijaka će uživati u najlepšoj romansi i strasti do kraja maja 2019. godine

Ljubavni horoskop u maju će biti posebno naklonjen ovim znacima Zodijaka!

  Izvor: Foto: Shutterstock

LAV

Možda ćete razmišljati o veridbi ili o ulasku u brak, imaćete svoju viziju kako vaš odnos treba da izgleda.

Neki Lavovi menjaće svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav želeti da se vrati u njihov život.

Neki će razmišljati o staroj ljubavi i želeće da provere jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli da krenu dalje.

U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivošću i tvrdoglavošću nećete daleko stići.

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi da vam se posreći nakon 17. maja 2019. godine.

Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsaće vašu maštu u poslednjem delu meseca. Može se dogoditi i romansa na poslu ili sa nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama.

Povezane vesti

DEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos sa voljenom osobom, trebalo bi da budu solidni i realistični. Tokom maja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve.

Drugi deo meseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Ako niste u vezi, a želite da uđete u novu vezu, drugi deo meseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritikovanja. Usudite se da pogledate šta je iza granica koje ste sebi postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osećanjima.

Mars vas inspiriše, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentišete sa svojom seksualnošću i intimnošću na drugačiji načine nego do sada.

Ako članovi vaše porodice ne prihvataju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja sa njima i nemojte ništa pokušati da nametnete!

Povezane vesti

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživeće osveženje u komunikaciji sa partnerom i u odnosu uopšte. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, da definišete zajedničke ciljeve, opustite se i uživate u obostranoj pažnji.

Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vreme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za veridbu ili za ulazak u brak.

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s uticajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. maja 2019. godine. Generalno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je kojoj nema mesta u harmoničnoj vezi. Izbegavajte ucene.

Izvor: Tarot horoskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije