Emotivni život ovih 5 pripadnika Zodijaka će tokom aprila 2019. godine biće sve samo ne monoton.

Biće tu svega, od iznenadnih zaljubljivanja, raspirivanja stare vatre, buđenja neotkrivenih strasti, neočekivanih prosidbi, ali će se pojedini i duboko zamisliti da li i dalje treba da ostanu sa aktuelnim partnerom ili da krenu sami dalje. Uostalom, pročitajte sami i otkrijte jeste li među njima.

LAV

April 2019. godine počinje romantično a neki Lavovi će imati buran seksualan život. Većina Lavova osetiće potrebu za većom bliskošću sa partnerom i za otvorenijom, dubljom i iskrenijom komunikacijom. Ovo je sjajan period za Lavove koji su duže u stabilnoj vezi ili koji su u braku.

U poslednjoj dekadi meseca parovi koji su bliski dogovoriće nove dugoročne planove. Ako tek ulazite u vezu, vrlo lako se može dogoditi da ste zavedeni šarmom partnera koji želi samo da vas iskoristi, ako niste oprezni. Mars prolazi kroz vašu 11. kuću i vaš je društveni život jako aktivan i mogli biste da upoznate nove prijatelje iz inostranstva, a to znači i osobu koja vam se sviđa. Nemojte da žurite, uživajte u platonskoj vezi.

Jupiter je smešten u svom domicilu, u vašoj 5. kući (ljubav, avanture, flertovi) i kreće retrogradno 10. aprila 2019. godine.

Do avgusta 2019. godine bilo bi dobro da razmislite o načinu na koji izražavate svoja osećanja i u kom smeru želite da se vaš odnos razvija. Ako želite previše, prebrzo, vreme je za upravo suprotno, da usporite! Razmislite o odnosu u kojem ste, raščistite nesuglasice i poteškoće, kao i sve ono što se nagomilavalo, a nije se rešavalo, još od novembra prošle godine. Možda ćete razmišljati o staroj ljubavi koja se tokom vremena pretvorila u prijateljstvo.

VAGA

Mlad Mesec 5. aprila 2019. godine aktiviraće vašu 7. kuću (partnerstva, brak) i poziva vas da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Mogli bi ući u novu fazu života u dvoje. Neki će zaključiti da ih veza ili bračni život sprečava u napredovanju. Trebalo bi da se oslonite jedno na drugo kada se radi o zajedničkim ciljevima. Neke Vage će se odlučiti za ulazak u brak i preuzeće više odgovornosti. U drugoj polovini meseca u vašu 7. kuću ulaze Merkur (17. aprila 2019. godine) i Venera, vladar Vage (20. aprila 2019. godine). To znači da ćete s lakoćom osvajati srca, zavoditi, šarmirati i privući potencijalnog partnera. 17. aprila Merkur ima uzajamnu recepciju s Marsom (vladarem partnerskih odnosa Vage i smešten u 9. kući Vage). Vage koje nisu u vezi upoznaće partnera koji je iz druge zemlje, kroz više obrazovanje ili kroz putovanje u inostranstvo. Sunce 20. aprila ulazi u kuću intimnosti Vage, pa se iznenada pojačavaju strasti.

STRELAC

Sunce je u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, djeca, kreativnost) do 20. aprila, kada njegovo mesto zauzima Venera (planeta ljubavi). Kroz vašu kuću ljubavi prolazi i Merkur (vladar kuće partnerstva Strelca) 17. aprila 2019. godine. Bilo da ste sami ili u braku, pred vama je srećan period za ljubav.

Bićete zaigrani i žedni zabave. Vaš ljubavni život će se popraviti. Vraća vam se pustolovni duh i raspoloženje za flertove, igranje i osvajanja. Ljubavni snovi će se probuditi, kao i želja da ste u vezi u kojoj ste povezani s partnerom na svim nivoima, a taj put traženja dovešće vas do pronalaska. Voljena osoba mogla bi da vas iznenadi romantičnim gestovima, poklanjaće vam više pažnje ili će želeti prinovu. Mars (vladar vaše 5. kuće) je u vašoj 7. kući (partnerstvo, brak). To znači da postoji mogućnost za one koji su tek ušli u vezu iz ljubavi da ubrzo uđu i u brak. Može se raditi i o tome da voljena osoba sanjari o veridbi iako vi niste spremni još za nešto ozbiljno i u mislima vam je samo zabava.

PageBreak

VODOLIJA

Vaš ljubavni život tokom aprila 2019. godine je spektakularan. Intelektualno ste stimulisani, vodićete mudre razgovore i delovaćete provokativno u interakciji s potencijalnim partnerima. Nemojte preterivati. Izbegavajte verbalnu agresivnost kako biste nametnuli svoje ideje, jer biste mogli da imati neprijatnosti. Istražite bolji način komunikacije, budite otvoreniji i prilagodljiviji pri razmjeni ideja i vizija i nemojte se usmeriti samo na svoje viđenje.

Ako niste u vezi i tražite ljubav, nemojte daleko tražiti, na primer, sve do galaksije! Pogledajte malo bolje oko sebe kada ste na svojim uobičajenim rutama, na primer, do posla, treninga i slično. Iznenadno poznanstvo i neočekivana privlačnost mogu vrlo brzo prekinuti vaše samovanje u drugom delu meseca. Vodolije u braku usmeriće se prema domu i porodici. Tražiće pažnju od voljene osobe i imaće potrebu za većom bliskošću, što i nije tako specifično za Vodolije.

To znači da ćete partnera veoma prijatno iznenaditi. Ako se do sada niste najbolje slagali, sada će se situacija popraviti i jače ćete se povezati.

ŠKORPIJA

Kroz prve dve dekade aprila 2019. godine preovladavaće romantična i senzualna osećanja, bićete poetični, strastveni i žedni avantura. Voljena osoba uspeće da pridobije vaše poverenje i pažnju, a stariji parovi ponovo se mogu zaljubiti jedno u drugo.

Probuđene su veliki ljubavni snovi i strast, kao i želja da se ljubav podigne s fizičkog nivoa i postane dublja. Mnogi od vas će na posve nov način shvatati seksualnost. Neki će spoznati svoju mističnu prirodu. Mars (tradicionalan vladar Škorpije) je u vašoj 8. kući (tajne, intimnost).

Možda je pravo vreme da sada razgovarate o osetljivim pitanjima koja su donela štetnu senku nad vašu vezu. Možda je pravo vreme da izgovorite ono što je bilo teško izgovoriti i tako date šansu vezi koja, osim za druge, nije funkcionisala nikako. Ako ste sami, ali potajno ste zaljubljeni u nekog, iskoristite tranzite planeta, do 20. aprila 2019. godine i izjavite toj osobi ljubav. Ili biste mogli da napravite prvi korak prema osobi koja vam se sviđa. Nakon 20. aprila, Škorpije koje žele da uđu u brak razgovaraće o tome sa voljenom osobom, a zatim će je i zaprositi ili će biti zaprošeni.

Izvor: Tarot-horoskop