Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA KOBAN ASPEKT KOJI SE PONAVLJA 3 PUTA U 2020: kako da sprečite štetan uticaj kvadrata Marsa i Plutona

  Izvor: Shutterstock

Svake godine Mars kreira kvadrat sa Plutonom i donosi veće ili manje turbulencije u naš život, menja njegov tok i izbaci nas iz zone komfora.

U 2020. godini svedoci smo brojnih izazova i drastičnih promena, a kvadrat Marsa i Plutona doživećemo čak tri puta, piše Lovesensa.

Prvi u nizu dogodiće se 13. avgusta, a zatim nas očekuje 9. oktobra, pa 20. decembra. Sva tri su međusobno povezana, ali nas svaki od njih na jedinstven način uči i upućuje ka novim horizontima života.

Kvadrat Plutona i Marsa predstavlja oslobađanje moćne energije koja uzrokuje niz turbulentnih životnih promena.

Mogu se pojaviti napete situacije, osećaj nelagodnosti i nemir, može se probuditi i takmičarski duh, pokrenuti velika borba za prevlast u ličnom životu uz snažne tenzije.

Baš u ovom periodu najveći rizik očekuje nas kod impulsivnog donošenja odluka.

Bićemo kontrolisani, osećaćemo se skučeno i zatvoreno, a žudećemo da pronađemo nezavisnost i samokontrolu.

Naše nesigurnosti i strahovi mogu ugroziti profesionalno i emotivno polje. Zato tokom vladavine ovog tranzita budite vrlo oprezni u svojim postupcima.

Sa druge strane, iako poravnanje Plutona i Marsa remeti našu svakodnevicu i način života, podstiče nas da pronađemo svoj pravi put i budemo jaki. Osetićemo potrebu da živimo onako kako nam diktira unutrašnji glas i ispunimo potrebe unutrašnjeg JA.

Lako ćemo se protiviti tuđem mišljenju, izgubićemo kompas u odnosu sa nadređenima i autoritetima, a jedino rešenje jeste da ostanemo smireni.

Najbolja odluka u ovom procesu jeste da verujete Univerzumu i da se prepustite talasu transformacije.

Evo načina kako da pobedite tešku i mračnu energiju kvadrata Mars-Pluton:

1. Kada vas preplavi osećaj anksioznosti i strahova, zavirite dublje u svoju dušu i pronađite uzrok za svoje stanje. Smirite se i razmislite koji postupci u vama izazivaju nelagodnost.

2. Ako osećate prema nekoj osobi animozitet, čak iako je on validan, dobro razmislite kako ćete stupiti u komunikaciju. Pažljivo birajte reči.

3. Prestanite da se fokusirate na stvari koje su izvan vaše kontrole. Uzmite "konce" u svoje ruke i fokusirajte se na ono što je u vašoj moći.

Na kraju, zapamtite da je Mars vatreni i neustrašiv ratnik koji vas jača, hrabri i uči kako da u životu prerodite ono najteže.

Suočite se sa vojim nesigurnostima, kako biste iz celog procesa transformacije izašli kao jača osoba.

Izvor: Lovesensa

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije