Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA NOVI ASTRO CIKLUS: promena sudbine do 28. januara 2020. godine za vaš znak

  Izvor: Shutterstock

Horoskop najavljuje promene zbog aktiviranja Mesečevih čvorova!

Od 19. avgusta 2020. godine ušli smo u novi astro ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28. januara 2021. godine.

Ovo je period u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima i krenuti nekim novim putevima. Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbegnemo.

U narednom periodu će se aktivirati Mesečevi čvorovi, a astrolozi objašnjavaju šta to zapravo znači i kako će uticati na naše živote.

Mesec, Merkur i Sunce su bili u konjunkciji i tako udruženi bili su okidač za aktivaciju Mesečevih čvorova.

Neki čvorove zovu i vratima sudbine, a drugi za njih kažu da su vrata karme.

Mesečevi čvorovi predstavljaju imaginarne tačke u astrologiji i našim horoskopima, tačke kojima se odvija putovanje duše kroz ovaj život, od prošlosti ka budućnosti uz sudbinske događaje.

Od avgusta ove godine, Čvorovi se nalaze na osi Blizanac - Strelac.
Poslednji put Čvorovi su bili na istim pozicijama u periodu od 13.10.2001. do 14.04.2003. godine, pa probajte da se setite koje teme su vam tada u životu bile aktualne jer možda je sada došlo vreme za reviziju istih.

Okrećemo neke nove stranice u našim životima i krećemo nekim novim putevima. Ovaj period će imati veći uticaj na podznake, nego na sam znak. Evo kako će ovaj period uticati na svaki ponaosob:

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promenu posla, kao i mogućnost promene svakodnevice.

Bik

Bikovima ovaj period donosi promene vezane za ljubav, zadovoljstvo i decu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

Blizanci

Osobe sa podznakom u Blizancima mogu očekivati vrlo povoljne promene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte puno druženja, kretanja i iznenadnih lepih susreta. Takođe, možete očekivati promene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promene mesta prebivanja.

Rak

Osobe u čijem podznaku se nalazi Rak će najviše osetiti promene u ovom periodu. Očekujte vrlo dinamičan period pun druženja i promena na polju ljubavi.

Lav

Možda ćete osetiti da ste stigli do trenutka kada vam je promena preko potrebna. Poželećete da se pomerite sa mesta na kome se sada nalazite, promenite izgled, stil oblačenja i imidž uopšteno. Period pred vama vam donosi veću količinu novca.

Devica

Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju i sledite ih. Predstoje vam tajne avanture ili ljubavne veze skrivene od očiju javnosti ili ljubav sa osobom iz daleka.

Vaga

Spremite se za poslovne promene. Postoji velika mogućnost za ostvarenje velikih želja.

Škorpija

Trudite se što više na poslovnom planu, jer je period pred vama odličan za napredovanje u karijeri.

Strelac

Promene i novine vam predstoje na polju karijere, a postoji mogućnos da dobijete zanimljivu ponudu iz inostranstva. Bićete dinamični, aktivni i uspešni. Sve okolnosti će vam ići na ruku.

Jarac

Spajaju se prošlost i sadašnjost. U naredom periodu doćiće na naplatu neki dugovi i nerazjašnjene situacije koje ste ostavili iza sebe.

Vodolija

Povoljan period za ljubav vas očekuje.

Ribe

Oni koju su nezaposleni trebali bi da iskoriste ovo vreme da se pokrenu po tom pitanju jer su šanse za napredak velike.

Izvor: Atma

Povezane vesti

Devica

Obratite pažnju na svoje snove i intuiciju i sledite ih. Predstoje vam tajne avanture ili ljubavne veze skrivene od očiju javnosti ili ljubav sa osobom iz daleka. 

Vaga

Spremite se za poslovne promene. Postoji velika mogućnost za ostvarenje velikih želja.

Škorpija

Trudite se što više na poslovnom planu, jer je period pred vama odličan za napredovanje u karijeri.

Strelac

Promene i novine vam predstoje na polju karijere, a postoji mogućnos da dobijete zanimljivu ponudu iz inostranstva. Bićete dinamični, aktivni i uspešni. Sve okolnosti će vam ići na ruku.

Jarac

Spajaju se prošlost i sadašnjost. U naredom periodu doćiće na naplatu neki dugovi i nerazjašnjene situacije koje ste ostavili iza sebe. 

Vodolija

Povoljan period za ljubav vas očekuje.

Ribe

Oni koju su nezaposleni trebali bi da iskoriste ovo vreme da se pokrenu po tom pitanju jer su šanse za napredak velike.

Izvor: Atma

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije