Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OD MAJA DO SEPTEMBRA 2020: cvetaju vanbračne veze, evo ko će jedini zaraditi više novca

  Izvor: Foto: Shutterstock

Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu.

Zna da naglasi najneverovatniju neodlučnost i oba pola se po bilo kom osnovu i u bilo kom kontekstu predomišljaju, prebacuju sleva nadesno, preispituju se, presipaju iz šupljeg u prazno, dvoume se i prave sebi niz sličnih peripetija.

Kada je na nebu retrogradna Venera teško se mnogi odlučuju na brak, a posebno ne rano i uglavnom uopšte niko nije ni zainteresovan za takvu vrstu institucije.

Venera sama po sebi znači ljubav, a u ovakvom kretanju budi sklonost ka tajnim ljubavima.

Povezane vesti

Neverstvo je ovde i više nego naglašeno, a žene su sklonije pre da budu ljubavnice nego bračne partnerke i bilo kako bilo, brak pod retrogradnom Venerom treba izbegavati. Uspeh donosi samo neobaveznost i neformalnost, ma o čemu da se radilo.

Ljudi će se teško odlučivati za brak, ali će vanbračne veze cvetati.

Situacija se donekle menja nabolje ukoliko je retrogradna Venera u dobrom aspektu sa Suncem ili Mesecom, pa i Marsom donekle. Ali, ako se neko i upusti u bračne vode, a retrogradnost znači ponavljanje nečega, često se izlazi iz braka, ali se neretko i ponovo vraća na neke stare veze, a može doći i do višestrukog ponavljanja, što bi se reklo da je moguće više veza.

Sa retrogradnom Venerom uvek postoji problem sa krađama, tačnije, lopovi postaju aktivniji, pa budite oprezni.

Biće dosta krađa, pa budite oprezni.

Zanimljivost je to što će se apsolutno sve situacije, bilo povoljne ili nepovoljne, sa retrogradnom Venerom u dobrom aspektu uvek dešavati u momentima kada se nešto ponavlja, ili baš kada se od nekuda vraćamo, recimo.

Krenete na put, nestanu vam stvari, a u povratku ih nađete ili vam budu vraćene. Raskinete sa voljenom osobom, a na povratku kući se pomirite.

Jupiter će biti u retrogradnom hodu od 14. maja do 13. septembra.

Jupiter je planeta velike sreće i dobrobiti i jedina je planeta koja, i kada je retrogradna, nema potpuno negativna dejstva. Jupiteru odgovara retrogradnost, jer ako se radi o povratku ili popravljanju nečega što je bilo, ili vraćanju na prave vrednosti, takva retrogradnost prija.

Ko je imao stabilan život zaradiće, ko nije zadužiće se.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije