Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 18. DO 24. MAJA 2020: dani flerta i jakih erotskih energija

  Izvor: Foto: Shutterstock

PONEDELJAK 18.05.

Ovo je dan Meseca i kako je on u Ovnu,  pravi sekstil sa Merkurom onda ga možete iskoristiti za brze akcije jer je Merkur u svom sedištu u Blizancima.

Ovaj aspek daje usklađenost misli sa emocijama pa je odlično za sve što osećate, pretočite u reči akciju i lepe skladne dogovore.

Mnoge osobe se osećaju odlično što mogu iskoristiti da usklade odnos sa svojim voljenim osobama ili da pokrene neku lepu komunikaciju i akciju u porodici ili sa prijateljima.

Vazdušni i vatreni znaci mogu biti pronicljivi, sposobni da procene stvari dobro, logični i trezveni pa bi vama ovaj aspekt mogao dati lepe i povoljne dogovore i prijatna izražavanja.

Pre svega ovaj aspekt je dobar sve što je vezano za porodicu, kućui sve što je vezano za Merkur i njegove osobine.

UTORAK 19.05.

Ovo je dan Marsa i kako je on u Ribama i pravi sekstil sa Uranom iz Bika što nam daje fizičku snagu, stvaralačku energiju i brzinu pa možete ostvariti mnoge stvari na brzinu i uspeh u pokretu koji nije vezan za jedno mesto.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Venerom što može doneti lepa osećanja i usklađivanje.

Ujedno Mesec pravi i kvadrat sa Jupiterom i Plutonom pa pazite kako rukovodite finansijama.

Pazite da ne ulazite u veće investicije ili troškove a pogotovo što možete doneti pogrešnu odluku gde možete izgubiti finansijski i poslovno.

Budite pažljivi i u odnosima sa ljudima i napetim situacijama koje traže od vas da donesete odluku ili neko rešenje. Moguć je i pesimizam pa ne dozvolite to.

SREDA 20.05.

Ovo  je dan Merkura pa će biti naglašeno sve što je komunikacija, dogovori, trgovina itd.

Mesec ulazi u Bika gde je egzaltiran što u većini deluje pozitivno. Pri samom ulasku on će praviti kvadrat sa Saturnom što će malo dati zabrinutost, nesigurnost i frustiranost a to je aktivno samo deo dana pa ne brinite.

Sekstil Meseca i Marsa vas pokreće i vi sve rešavate što vam nije bilo po volji. Efikasno i u najbržem roku uklanjate prepreke ako ste ih imali.

Vrlo pozitivno posle podne jer SUNCE ULAZI U BLIZANCE što nas sve pokreće u komunikaciji kraćim putovanjima, druženju, dogovorima i svime što je simbolika Blizanaca i Merkura.

I, na kraju dana, Mesec pravi konjukciju sa Uranom što nije najbolje ako želite nešto da pokrenete ili uradite na brzinu jer je još i Mesec u padu pa je najbolje od subote da se pokreće nešto novo.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije