Horoskop je doneo mnogo briga u prve dve nedelje maja jer čak tri planete kreću u retrogradan hod, piše Lepa&Srećna.

Naravno da su to uvek izazovni trenuci, ali retrogradni Jupiter od 14. maja 2020. godine donosi ipak optimizam i sreću!

Najvažnije je što počinje dobrim aspektom sa Suncem - lepi plavi trigon donosi nam najzad kontrolu nad sopstvenim životom pa možemo da planiramo napredak i rast.

Odličan je trenutak da počnete psihološku samoanalizu, da odbacite loše navike, da počnete sa "velikim spremanjem" svog života!

Ako volite astrologiju, ovo je dobar trenutak da počnete njome malo više da se bavite.

Pazite! Može doći i do otkrivanja nekih tajni, a Sunce trigon Jupiter probudiće u mnogima želju za avanturom pa čak i pomalo riskantnim ponašanjem.

Naravno, svi se pitaju da li retrogradni Jupiter može da se dovede i u vezu sa epidemijom korona virusa?

PageBreak

Može, tvrde astrolozi.

S jedne strane, Sunce trigon Jupiter moža da pojača širenje, ali retrogradni Jupiter bi lako mogao i da obuzda ovaj proces. Čini se da je i ovde istina na strani zdravog razuma - svakom će biti onako kako se bude ponašao.

Nastupajući period obećava porast samopouzdanja i optimizma. Vreme je za tople i harmonične odnose.

Može se očekivati i okončanje nekih pravnih problema, ali i zaključivanje dobrih poslova.

Generalno, najavljuje se pozitivan duhovni uticaj koji može da probudi velikodušnost, želju da pomognemo ali i da se fokusiramo na sopstveni razvoj i unutrašnji rast.

Pozabavite se svim što vam prija, u čemu nalazite utehu i smirenje. Pripazite se osećaja bespomoćnosti koji može da nas obuzme u trenucima kad nešto ne ide kako bismo želeli.

Ne prepuštajte se povremenim talasima lenjosti.

Horoskop najavljuje i konjukciju Jupitera i Plutona, što znači da najviše šanse za uspeh imaju oni koji ulažu veliki trud i strast u ono što rade.

HOROSKOP ZA LETO 2020.

Ipak, ne treba dozvoliti da nam uspeh ili moć udare u glavu. Retrogradni Jupiter kažnjava sebičluk, gramzivost, ljubomoru ili osvetničko ponašanje.

Trudite se da uspete ali da nipošto ne ugrozite druge. Sve do 13. septembra, ova planeta nam nudi šansu za ulazak u srećnu jesen, potrudite se da je iskoristite.

Tekst: A. L. S.

Izvor: Lepa&Srećna