Ovan

Dobre vesti od supružnika su na vidiku. Život vas danas može primorati da donosite nagle odluke. Međutim, ne brinite, jer će odluke koje donesete verovatno biti povoljne za vas. Ovo je dobro vreme da napravite pauzu i odmorite od užurbanog ritma. Zdravlje i bogatstvo su danas na vašoj strani.

Bik

Danas možete osećati određenu frustraciju, verovatno zbog osoba na čiju ste pomoć računali - ništa od toga! Budite pažljivi s rečima i mudro birajte šta govorite. Zdravstveno, mogući su manji problemi, pa vodite računa o sebi.

Blizanci

Danas biste mogli započeti novi projekat koji će vam pomoći da finansijski napredujete. Zaposleni će se možda suočiti s dodatnim radnim opterećenjem, pa će dan biti naporan za njih. Izbegavajte da povređujete druge rečima. Što se tiče zdravlja, osećaćete se bolje. Neplanirani troškovi mogu poremetiti vaš mesečni budžet.

Rak

Oni koji prolaze kroz raskid verovatno će pronaći olakšanje i mir u svom životu. Možete očekivati dobre vesti od šefa. Neki od vas mogu očekivati unapređenje. Izbegavajte prekomerni stres zbog posla i dozvolite sebi malo predaha. Finansijska situacija će uskoro početi da se poboljšava.

Lav

Danas ćete biti zauzeti komunikacijom i uspostavljanjem novih kontakata. Moguće su promene u profesionalnom životu. Ili ćete promeniti posao, ili ćete dobiti unapređenje. Zdravstveni problemi bi danas mogli predstavljati poteškoće, pa vodite računa o sebi.

Devica

Prilike vam stižu bez prestanka i ovo je odličan trenutak da ih iskoristite. Možda ćete biti u vremenskoj oskudici da ispunite svoje obaveze, a mogli biste biti zamoljeni da radite duže. Pripremite se mentalno i fizički za prekovremeni rad. Zdravstveno, stvari će se poboljšati, a finansijski, zvezde vam obećavaju dobar period.

Vaga

Danas će biti naporan dan za one koji rade u organizacijama. Mogu se pojaviti zadaci u poslednjem trenutku, a od vas će se tražiti dodatni trud kako biste ih završili. Ovo je odličan dan da verujete svojim instinktima. Preuzmite aktivnosti koje smatrate izazovnim. Zdravlje i finansijska situacija će se poboljšati.

Škorpija

Danas će karma odigrati svoju ulogu. Vreme je da donesete neke karijerno orijentisane odluke, ili biste mogli propustiti mnoge prilike u budućnosti. Pazite na rečnik i izbegavajte uvredljive reči. Novčani priliv iz novog projekta verovatno će poboljšati vaše finansijsko stanje. Zdravlje će se takođe poboljšati.

Strelac

Danas se možete osloniti na svoju intuiciju bez sumnje. Ako vam nagoveštava opasnost, uzmite to u obzir. Poželećete da unesete romantiku u svoj život i vaš partner će to isto želeti. Na kraju krajeva, ljubav rađa ljubav. Obucite nešto vedro i budite veseli tokom celog dana.

Jarac

Na profesionalnom planu, razmišljate o preuzimanju novog projekta, ali pazite - neće biti lako. Ovo je dobar dan da testirate svoje granice i iznenadite sebe svojim sposobnostima. Deca će biti srećna što ih razmazujete i uživaće u vremenu provedenom sa porodicom.

Vodolija

Na porodičnom planu, mogu se pojaviti tenzije, pa pokušajte da održite laganu atmosferu kod kuće. Redovno obavljajte zdravstvene preglede, inače bi u budućnosti moglo doći do problema. Što se tiče ljubavnog života, pokazaćete nešto novo prema partneru, što će ga/je još više privući.

Ribe

Neki od vas danas mogu biti loše raspoloženi. Što vas ljudi bolje poznaju, to će manje kontrolisati svoj temperament, ali to je "prednost" bliskosti! Naravno, postoji rizik da i vi budete iritirani, a onda pazite da se ne ljutite zbog sitnica.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.