Ovan

U ljubavnom životu, veliki talas nesigurnosti, moguće nove komplikacije. Pokušajte da rešite situaciju preuzimanjem inicijative. Na poslu stižu dobre vesti od nadređenih pa raste samopouzdanje. Međutim, posla je mnogo, računajte da ćete možda morati i da radite prekovremeno. Samo nastavite ovim tempom i postići ćete mnogo, a dosta je toga u igri.

Bik

Izbegavajte bilo kakve rasprave tokom dana, jer ćete se uvući u situaciju iz koje će biti teško izaći. Provedite vreme na svežem vazduhu i pokušajte da povratite svoje zdravlje. Ako planirate da organizujete zabavu, bolje je da to bude van doma, troškovi će biti manji.

Blizanci

Izbegavajte da se ponašate zlonamerno prema nekome danas, jer zapamtite: što radite, to dobijate. U finansijskom sektoru mnogo briga i stresa, igrajte samo na sigurno. Ako planirate da idete na društveni događaj večeras, ne zaboravite da se obučete što skromnije. Zdravstveni uslovi će vam biti prilično povoljni.

Rak

Ne polazi vam za rukom da uštedite, jer vas novi troškovi uvek sačekaju - ako ne platite "na mostu", plaćate "na ćupriji". Na ljubavnom planu ima udvarača, stižu komplimenti, a na vama je da prihvatite neku od novih prilika.

Lav

Ne nasedajte na površna udvaranja, ne sudite samo na osnovu izgleda, naročito ako su u pitanju brzi susreti sa strancima. Ako ste u stabilnoj vezi, posvetite se partneru, ne dozvolite da se vaša ljubavna priča urušava. Pazite na svoje troškove, jer neočekivane potrebe mogu poremetiti vašu finansijsku situaciju. Zdravstveno, očekujte poboljšanje.

Devica

Ako ste razmišljali o iskušavanju sreće u nekom polju, slobodno napred, jer vreme izgleda da vam ide u korist. Na kraju krajeva, sreća favorizuje hrabre. Idite danas u teretanu ili na čas joge i nađite prostor da kreirate mirnu oazu u svom domu. Na zdravstvenom planu, sve u redu. Finansijski, možda ćete morati da zatražite pomoć od rođaka ili bliskog prijatelja.

Vaga

Danas je dobar dan za malo obogatite svoj društveni život. Pokušajte da uspostavite kontakte s ljudima oko sebe, jer nikad ne znate čija pomoć će vam biti hitno potrebna. Izbegavajte emocionalnu vezanost za ljude na profesionalnom planu, jer će vam to doneti više štete nego koristi. Izbegavajte prejedanje, jer to može dovesti do nekih problema.

Škorpija

Biće ovo prilično naporan dan za vas. Zaposleni će se uhvatiti u koštac s novim hitnim obavezama, isto važi i za akademce. Nećete imati dovoljno vremena da provedete s članovima porodice. Sve u svemu, težak dan koji zahteva puno truda.

Strelac

Danas ste spremni za duboke i važne razgovore, a partner to jedva čeka. Budite pažljivi sa dokumentima, moguće su nezgode, gubici, zaboravljanje. Ako tražite pomoć od nekoga u vezi s finansijama, lako ćete je naći. Na profesionalnom planu, stvari će se okrenuti u vašu korist.

Jarac

Danas bi trebalo da imate dobar odnos sa svojim partnerom. Ovo je solidan dan za završavanje započetih projekata, posebno na duhovnom nivou. Vreme je i da se posvetite projektima koje ste trebali da završite ranije. Izbegavajte da otkrivate svoju dnevnu rutinu na društvenim mrežama putem slika i statusa, jer privlačite neželjenu pažnju.

Vodolija

Danas je moguć lep novi početak, bilo s partnerom ili u svom duhovnom razvoju. Preporučuje se da modifikujete svoje planove ako želite da postignete svoje ciljeve na vreme. Oni koji se bave biznisom mogu da se pozabave planovima za proširenje, što će im pomoći da zarade dodatni prihod. Planiranje porodičnog putovanja neće koštati mnogo, pa se pokrenite!

Ribe

Bićete u poziciji da premostite razliku između ličnog i profesionalnog života. To će vam pomoći da ostvarite sreću i mir u životu. Preporučuje se da pazite na svoje troškove i da se ne upuštate u velike izdatke. Zdravstveni i finansijski uslovi povoljni.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.