Ovan

Ovo je period za negovanje porodice, osećaja obilja i ljubavi. Finansijski ćete napredovati i za kratko vreme ćete steći do uspeha. Vaš lični i profesionalni život će ojačati. Ovo je dobro vreme da verujete svojim instinktima i da se posvetite aktivnostima koje vam pružaju zadovoljstvo.

Bik

Ako razmišljate o nečemu novom u profesionalnom kapacitetu, preporučuje se da prvo isprobate situaciju. Možete dobiti pohvale za kvalitet svog rada od nadređenih. To će vam značajno podići samopouzdanje. Neuspeh u ljubavnom životu biće gorak zalogaj, ali s vremenom će se sve vratiti u normalu.

Blizanci

Vaša odlučnost i snažna želja da se od nepoznate osobe pretvorite u prepoznatljivu i uticajnu podstaći će vas da date sve od sebe. Profesionalno, možda ćete morati da se nosite s dodatnim obavezama, ali rad u neformalnom okruženju će vam pomoći. Očekuje se da će se stvari vezane za zdravlje i finansije okrenuti u vašu korist.

Rak

Ovo je vreme kada bi trebalo da isplanirate svoje obaveze i postavite prioritete vezane za zaostale zadatke. Postoji mogućnost da ćete dobiti pohvale od nadređenih, što će podići vaše samopouzdanje. Fizički se osećate odlično.

Lav

Danas biste mogli dobiti neočekivane vesti od prijatelja. Ove vesti mogu vas primorati da ranije završite posao. Pažljivo se posvetite mlađima, javite se roditeljima i podelite iskrene emocije sa partnerom. Finansije se dobro razvijaju.

Devica

Dobre vesti od vašeg partnera ili bliskog rođaka će vas obradovati. Bićete preplavljeni obavezama i odgovornostima od kojih ne možete pobeći. Finansijski ćete se osećati sigurno, a zdravlje će biti u redu. Težak rad koji danas ulažete doneće plodonosne rezultate u budućnosti. Samo nemojte stati.

Vaga

Izbegavajte mentalno opterećivanje danas. Finansijski uslovi bi mogli da se poboljšaju. Možda ćete isplanirati romantičnu večeru sa partnerom, svakako će biti divno veče. Oni koji su uključeni u bilo kakav pravni spor mogli bi se razočarati, jer je verovatno da će presuda biti u korist protivnika.

Škorpija

Danas ćete morati da se suočite sa kritikama. Profesionalni napredak može se očekivati, ali kako biste sprečili gubitak zamaha i kašnjenja, morate ostati pozitivni i smireni dok donosite profesionalne odluke. Ljubav će vas okruživati, a vi ćete tražiti priliku da svojoj vezi date novi smisao.

Strelac

Danas će biti prilično naporan dan za one koji rade u privatnim firmama. Ako uspete da pružite podršku prijatelju, to će vam se višestruko vratiti. Stižu pohvale i za trud koji ste uložili u prošlosti. Zdravstveno stanje je stabilno.  Finansijska situacija će se poboljšati, jer će doći do povećanja prihoda.

Jarac

Možda ćete se danas osećati kao da želite da odustanete, ali morate da shvatite da stvari neće početi da funkcionišu  preko noći. Nastavite da radite i situacija će se poboljšati. Vaša finansijska situacija deluje optimistično. Sigurni ste u svoje planove i ne želite da ih delite ni sa kim. Želećete pažnju svog partnera i ostvariti snažnu vezu.

Vodolija

Potencijalna prehlada ili blaža infekcija remeti vam sve planove za današnji dan. Ako nema druge, ostanite kod kuće, a sve ideje za vikend malo preradite. Zatražite pomoć od bliskih prijatelja, oni će vam pružiti podršku.

Ribe

Rastete u profesionalnom smislu, ali još ne stiže i finansijski efekat. Danas je dobar dan za zaljubljene da podele iskrene poruke i izraze svoja osećanja. Dobre vesti na polju zdravlja i porodičnih veza.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.