Ovan

Ovo je dan za uživanje u materijalnom i porodičnom komfora, osećaju obilja i ljubavi. Finansijski je dan povoljan, moguć je veliki uspeh. Ovo je dobro vreme da verujete svojim instinktima i posvetite se aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo.

Bik

Ako ste razmišljali o nečemu novom u profesionalnom smislu, preporučuje se da prvo isprobate teren. Moguće je da ćete dobiti pohvale za kvalitet vašeg rada od nadređenih, što će vam značajno podići samopouzdanje. Neuspeh u ljubavnom životu biće teško da prihvatite, ali s vremenom će se sve vratiti u normalu.

Blizanci

Vaša odlučnost i jaka želja da se izdignete iz anonimnosti biće prilično intenzivni danas i nateraće vas da idete do kraja. Profesionalno, možda ćete morati da se nosite sa dodatnim opterećenjem, ali rad u opuštenom okruženju pomoći će vam. Očekujte stabilnost u polju zdravlja i novca.

Rak

Vreme je da planirate stvari i postavite prioritete u vezi sa zaostalim zadacima. Ako to uspete, bićete daleko zadovoljniji sobom. Danas budite pažljivi sa papirologijom i čuvajte poverljive dokumente na sigurnom. Što se tiče zdravlja, osećaćete se odlično.

Lav

Možda planirate putovanje sa najbližima. Oprez zbog mogućih gubitaka u projektima koje ste započeli u prošlosti. Pazite da se danas ne predate prekomernom uživanju u hrani ili piću. Izbegavajte i sukobe, jer bi to moglo loše uticati na vaše mentalno zdravlje.

Devica

Možda ćete naići na prijatelja kojeg niste videli dugo vremena. Ako ste razmišljali o ulaganju novca u proširenje posla, slobodno nastavite. Možda ćete osećati da ono što radite nije dobro za vas, ali se preporučuje da istrajete jer će rezultati biti vredni slavlja.

Vaga

Uživaćete u druženju sa prijateljima i provoditi se odlično. Profesionalno, može se očekivati napredak, što će vam pomoći da unapredite svoje znanje i veštine, a dan je odličan za sve koji imaju veze s obrazovanjem. Ljubavni život cveta, partneri razvijaju novu dimenziju u svom odnosu.

Škorpija

Kritike su nešto sa čim ćete morati da se suočite danas. Profesionalno se može očekivati napredak. Morate ostati pozitivni i smireni prilikom donošenja odluka u profesionalnom kontekstu. Ljubav će vas pratiti gde god da krenete i tražićete priliku da svom ljubavnom životu date novu dimenziju.

Strelac

Oni koji su u vanbračnoj vezi ili su u iskušenju da je započnu, trebalo bi da budu oprezni, jer to može imati ozbiljne posledice po postojeću vezu. Morate razumeti da nema oproštaja za ovakve greške. Zato nemojte vući bilo kakve poteze koji vode u tom pravcu. Pokušajte da izgradite neformalni odnos sa svojim nadređenima, jer će vam to olakšati prilagođavanje novom radnom okruženju.

Jarac

Možda ćete danas osećati da želite da odustanete. Morate da shvatite da se stvari ne rešavaju preko noći. Nastavite sa upornim trudom i naporima i stvari će se popraviti u budućnosti. Vaša finansijska situacija izgleda optimistično. Prilično ste sigurni u svoje planove i nećete želeti da ih delite ni sa kim. Žudite za pažnjom partnera i delite snažnu vezu sa njim.

Vodolija

Muči vas neki nelagodan osećaj, pa planirate posetu lekaru, ali ne brinite, sve će biti u redu. Suzdržite se od pozajmljivanja novca nepoznatim osobama danas, jer nije sigurno da ćete ga vratiti. Ako možete, odložite putovanje.

Ribe

Verujte svojoj intuiciji i bez obzira na to koji su vaši planovi, bilo da se odnose na lični život ili posao, ne oklevajte da napravite korak napred ka uspehu. Nemojte se prepuštati preteranim uživanjima i trošenju; prostrite se onako koliko vam je dugačak "guber". U polju zdravlja vlada sklad.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.