Ovan

Danas ćete možda poželeti da odustanete, ali setite se da niste prošli kroz sve te izazove da biste sada odustali. Sudbina vam nudi mnogo obećanja, nove mogućnosti za budućnost. Uživaćete u malim stvarima u životu. Neki zdravstveni problemi mogli bi vas danas uznemiriti, ali i na finansijskom planu nema dovoljno napretka.

Bik

Danas je moguć telefonski poziv sa veoma dobrim vestima. Oni koji su dugo tražili utehu konačno će se osećati zadovoljno. Vaš ljubavni život nije stabilan, partner vas pomalo testira, ali budite mirni, jer će ovo brzo proći. Finansijski vam treba mala pomoć, nemojte se ustručavati da tražite. Ukoliko imate zdravstvene tegobe, uskoro očekujte olakšanje.

Blizanci

Komplikacije u ljubavnom životu prate nepoverenje, ego problemi, pa i mržnja... Na emotivne muke nastavljaju se i finansijske - očekujte veliki odliv novca. Pripadnici znaka koji su u kreativnoj industriji mogu da računaju na veći poslovni uspeh, a inspiracija će potrajati. Iskoristite je što bolje.

Rak

Oni koji traže pravdu mogli bi se danas razočarati. Oni koji rade u plavim uniformama mogu očekivati unapređenje. U romantičnom smislu, ne očekuju se promene, pa bi moglo doći do razočaranja. Zdravstveno i finansijsko stanje će se popraviti. Moguće je da ćete se složiti sa bliskim prijateljem ili rođakom.

Lav

Izbegavajte sarkastične komentare kako ne biste povredili nečija osećanja. Novi projekat može doneti dobre profite. Zdravstveni problemi bi vas danas mogli mučiti, pa uzmite dovoljno odmora. Verovatno ćete dobiti dobre vesti od nadređenih. Planiranje odmora van grada moglo bi vam pomoći da se opustite.

Devica

Može se očekivati napredak u karijeri. Izbegavajte rizik, jer finansije vam nisu u balansu. Kod onih na terapiji, danas nema poboljšanja, nastavite još nekoliko dana. Na profesionalnom planu, bićete pohvaljeni za trud koji ste uložili u prošlosti, što će podići vaše samopouzdanje. Ljubavni život bi mogao proći kroz neke turbulencije, pa budite oprezni.

Vaga

Unapređenje može očekivati one koji rade kancelarijske poslove. Povećanje prihoda doneće vam osećaj finansijske sigurnosti. Studenti koji su zbunjeni oko karijere mogli bi potražiti savetovanje kako bi dobili jasniju sliku. Zdravstveni problemi mogu biti prepreka u ispunjavanju obaveza, pa budite pažljivi. Obradovaće vas prijatne vesti od partnera.

Škorpija

Dobar dan za uživanje u sreći. Lični i profesionalni život deluju stabilno. U ljubavnom životu, nažalost, ne očekuju se promene, što može dovesti do razočaranja. Preporučuje se poseta lekaru zbog mogućih srčanih problema. Finansijski priliv nije izvestan.

Strelac

Porodica će od vas tražiti da provedete više vremena s njima. Planirajte izlet ili zajedničko vreme. Finansijski, stvari izgledaju stabilno. Previše ste fokusirani na društvene norme, pa bi bilo dobro da pratite svoje srce i radite ono što vas ispunjava. Zdravstveno stanje će se poboljšati, a finansijska situacija će biti u vašu korist.

Jarac

Od supružnika možete očekivati dobre vesti. Bićete preplavljeni obavezama i odgovornostima koje ne možete izbeći. Moguća je glavobolja, probajte da se malo duže odmarate. Razmišljate o  selidbi, ali potrebne su duge pripreme.

Vodolija

Danas biste mogli započeti novu aktivnost kako biste poboljšali svoje veštine i znanje. Izbegavajte fizičke napore, već ste iscrpljeni. Oni koji traže finansijsku stabilnost biće zadovoljni jer novi projekat može doneti značajan profit. Ljubavni život će biti zadovoljavajući.

Ribe

Od vas se može tražiti da provedete više vremena na poslu. Opterećenost poslom može vas mentalno iscrpeti, ali povećanje prihoda će to nadoknaditi. Zdravstveno stanje deluje stabilno. Danas će biti uzbudljiv za one u nastavničkoj profesiji, a dan će biti ispunjen radošću i srećnim trenucima.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.