Ovan

Što više budete otvoreni prema drugima, bolji dan vas očekuje. Zvezde vas ohrabruju da se oslobodite emocionalnog tereta koji nosite. Važno je da otvorite srce i podelite svoje misli i osećanja s bliskim ljudima. Iskoristite ovu priliku za razgovor i podršku.

Bik

Ovaj dan može biti prilično prijatan ako se ne izgubite u detaljima. Malo kuburite sa samodisciplinom, najbolje je da se fokusirate na osnovne zadatke. Izbegavajte prekomerno analiziranje ili pokušaj da promenite stvari koje ne zahtevaju promene.

Blizanci

Danas se sukobljava više različitih mišljenja, ali nemojte dozvoliti da se konflikt rasplamsa. Bolje je da uživate u vremenu u kojem imate i osnova za zadovoljstvo, a za to je neophodno i da pravite kompromise i prilagodite svoje planove drugima. Fleksibilnost će biti ključna za postizanje harmonije.

Rak

Ne smete da zanemarujte svoje obaveze. Iako biste radije proveli dan kod kuće, iznenadne vesti vas mogu naterati da se fokusirate na posao. Možda će se pojaviti prilika koju ne možete odbiti, pa budite spremni da se uhvatite u koštac sa novim zadacima

Lav

Svet vam se danas čini većim nego obično, kao da nema granica vašim planovima. Slobodno razmišljajte o svim mogućnostima, ali se ne zadržavajte na detaljima, već što pre preduzmite akciju - "gvožđe se kuje dok je vruće".

Devica

Danas je dobar dan da podelite svoje vreme, dom i osećanja sa drugima. Želite da pomognete, ali budite oprezni u pogledu toga šta sve možete da žrtvujete. Pazite se da ne preterate. U partnerskim odnosima, osećate se blago uskraćeni, pokažite i kažite šta vam nedostaje.

Vaga

Lepe reči će vam danas biti uzvraćene, a u partnerskim odnosima vlada harmonija. Nema razloga za bilo kakvu zabrinutost, obratite samo pažnju na sitne postupke koji nekad imaju veliki odjek.

Škorpija

Blag pristup može sprečiti da situacija izmakne kontroli. Potrudite se da podstaknete razumevanje i kompromisne stavove, kako niko ne bi ostao ljut. Uz podršku planeta, uspećete da izgladite situaciju.

Strelac

Ovo je dan za uživanje. Prijaju vam pažnja i popularnost, telefon ne prestaje da zvoni, poruke samo stižu. Dozvolite sebi da se prepustite trenutku i uživate u društvu.

Jarac

Danas zaslužujete priznanje za svoj trud i imate mnogo razloga da se osećate zadovoljno onim što ste postigli. I u porodičnom i u prijateljskom krugu vlada harmonija, a vama i te kako prijaju pohvale i "ušuškanost" u toploj atmosferi.

Vodolija

Vaše trenutne granice možda nisu tako čvrste kao što izgledaju. Možda vas samo kolotečina uslovljava na određeno ponašanje, ali malo je potrebno da zaljuljate ograde oko sebe i otkrijete da nisu toliko čvrste kao što ste mislili.

Ribe

Prirodno je osećati nesigurnost s vremena na vreme. Čini vam se da vam nedostaju snaga i oslonac, ali verovatno imate više podrške nego što mislite pa odbacite strahove koji nisu utemeljeni u realnosti.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.