Ovan

Na profesionalnom planu, kolega bi vam mogao ponuditi priliku koja će odigrati ključnu ulogu u povećanju vaših prihoda. Razmotrite je i sigurno ćete biti ponosni na svoju odluku. Pohvale od nadređenih su na vidiku, pa se potrudite da radite najbolje što možete. Setite se, smeh je najbolji lek, pa se ne stresirajte zbog sitnih problema.

Bik

Biće vam teško da prihvatite neuspeh u ljubavi, ali je bolje suočiti se sa stvarnošću. Odbacite fantazije i dajte svom praktičnom duhu više prostora. Isplanirajte dan, ali ostavite vremena i za hobije koji će vam pomoći da ostanete pozitivni i pronađete mir. Zdravstvene i finansijske prilike biće vam naklonjene danas.

Blizanci

Ako razmišljate o pokretanju nečeg novog na profesionalnom planu, savetuje se da prvo pažljivo ispitate situaciju. Možda mislite da vas neuspeh u mnogim sferama života pritiska mentalno, ali pokušajte da ostanete pozitivni i ne podležete negativnosti. Zdravstveno ćete se danas osećati dobro, a finansijska situacija bi mogla da se poboljša.

Rak

Testiraćete svoje granice i raditi na stvarima koje zahtevaju puno truda i izlazak iz zone komfora. Uskoro ćete slaviti završetak projekta. Danas ćete se verovatno bar malo posvetiti nekoj zdravoj razbibrizi. Pomoć rođaka će privremeno rešiti finansijske probleme.

Lav

Vreme je da organizujete obaveze i postavite prioritete za zadatke koje treba da završite u narednim danima. Ne ustručavajte se da finansijski pomognete prijatelju ili rođaku ako vas zamoli za pomoć. Zdravstvena situacija deluje obećavajuće. Sve u svemu, pred vama je dobar dan.

Devica

Postoji velika verovatnoća da ćete dobiti pohvale od nadređenih, što će vam podići samopouzdanje. Budite pažljivi sa papirologijom danas i čuvajte poverljiva dokumenta. Pravna pitanja bi trebala ići u vašu korist. Uključite se u neki grupni izlet, prijaće vam. Zdravstveno ćete se osećati odlično.

Vaga

Na profesionalnom planu, zadaci koje ćete danas preuzeti biće teški zbog brojnih prepreka. Savetuje se da izvučete iz nepovoljnih situacija. Ne opterećujte se sitnicama. Zdravstveno ćete se danas osećati odlično. Finansijski, izbegavajte ulaganja u sektor nekretnina.

Škorpija

Putovanja su vaš omiljeni način opuštanja. Ako razmišljate o planiranju putovanja sa porodicom, sada je pravo vreme za to. Omogućiće vam da se odmorite od svakodnevne rutine i poboljšate zdravlje. Moguće su promene na profesionalnom planu, poput transfera ili promena dužnosti. Vaš ljubavni život će ojačati.

Strelac

Parovi će biti posvećeni svojoj vezi, odlično za još dublju povezanost. Izbegavajte da se otvarate prema drugima, danas vam to može biti na štetu. Očekuje se odlazak novca, pa budite pažljivi sa troškovima. Zdravstveno ćete biti u dobrom stanju.

Jarac

Suprotno vašem uobičajenom ponašanju, danas ćete biti veoma raspoloženi za kontakte sa ljudima u vašem okruženju. Iznošenje svojih stavova doneće vam veliki uspeh. Finansijski ćete biti stabilni, a zdravlje će biti na visokom nivou, pa uživajte!

Vodolija

Verovatno ćete sklopiti ugovor sa osobom sa kojom već imate poslovne veze, što će vam doneti prednosti u skorijoj budućnosti. Planiran je izlazak ili okupljanje sa voljenima. Očekuje se priliv novca. Zdravlje člana porodice možda neće biti najbolje, pa se potrudite da ga negujete. Pravna pitanja će se rešavati u vašu korist.

Ribe

Pridržavaćete se strogog režima zdravlja. Verovatno ćete se suočiti sa svojim strahovima, ali ne dozvolite da vas preplave i sve će biti u redu. Pokažite malo hrabrosti i stvari će se odvijati u vašu korist. Vaša finansijska situacija mogla bi se pogoršati, pa pripazite na troškove i budite što štedljiviji.

Uživaćete u prijatnim vestima od svog partnera. Danas vas zaokupljaju uspomene na neke lepe događaje kojima ste zajedno prisustvovali. Zvezde najavljuju veliki odliv novca, pa se savetuje da smanjite troškove. Zdravstvena situacija je stabilna.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.