OVAN

Slobodno vreme će vam izuzetno prijati, a prijatelji će se pokazati u najboljem svetlu. Ipak, budite oprezni u porodičnim odnosima, jer bi preterana strogoća mogla biti kontraproduktivna i dovesti do suprotnih rezultata od onih koje želite.

BIK

Uživaćete u odličnim prilikama za opuštanje. Zauzeti Bikovi su na "sedmom nebu", a singl su zadovoljni tu gde su. Nemojte da se zanosite novim poznanstvom, jer uskoro dobijate informacije koje će vas obeshrabriti.

BLIZANCI

Dobićete dobre vesti koje će vam omogućiti da svoju profesionalnu karijeru sagledate iz vrlo povoljne perspektive. Danas bi jedan član porodice mogao odigrati važnu ulogu u vašem životu. Budite oprezni sa novcem i ne kupujte ono što vam nije neophodno.

RAK

Verovatno ćete dobiti neki dodatni finansijski podsticaj od porodice. Popodne će biti savršeno za zabavu kod kuće u društvu prijatelja. Veče će biti ispunjeno romantikom.

LAV

Odličan trenutak za vikend putovanje, gde ćete imati priliku da steknete nove prijatelje. Ako ste slobodni, velika je šansa da naletite na ljubav. Harmonija će obeležiti ceo dan.

DEVICA

Snažan talas inspiracije motivisaće vas u poslu, a društveni kontakti će vam biti od velike pomoći. Primetićete značajan napredak u porodičnim odnosima. Poslovni i zabavni planovi će se savršeno uklopiti tokom večeri.

VAGA

Bićete u ulozi posrednika u porodičnom problemu, ali ćete uspeti da smirite situaciju. U profesionalnom smislu, ne dozvolite da vas potreba za materijalnim uspehom spreči da delujete u skladu sa svojim uverenjima. Noć će biti obeležena romantičnim momentima.

ŠKORPIJA

Imaćete dovoljno vremena da se posvetite omiljenim hobijima, što će vam popraviti raspoloženje. U porodičnim odnosima, biće potrebno da pokažete mnogo takta ako želite da postignete ono što želite. Veče će biti izrazito romantično.

STRELAC

Postići ćete bolje rezultate ako se oslonite na svoju intuiciju. Možda ste previše fokusirani na materijalne stvari, a zanemarujete druge aspekte života koji bi vam doneli veće zadovoljstvo. U prijateljskim odnosima dan bi mogao biti nešto "tmurniji", ali u porodičnim odnosima vlada razumevanje.

JARAC

Budite iskreni prema bliskim osobama i podelite svoje brige, jer će vam to pomoći da smirite dušu. Privući će vas neobične stvari, pa postoji mogućnost da napravite grešku pri kupovini. Bolje ćete se provesti ako ostanete kod kuće nego ako tražite zabavu napolju.

VODOLIJA

Danas ćete se osećati kreativno i inspirisano. Takođe, bićete sigurni u to šta želite i krenućete ka ostvarivanju svojih ciljeva. Moguće su sitne nesuglasice u porodici, ali će veče biti ispunjeno romantikom.

RIBE

Odličan dan za interesovanje za tuđe probleme i solidarnost. Ako planirate promene u kući, vaše ideje će biti vrlo uspešne. Posvetite se odmoru i obnovi energije u vedrom i opuštenom porodičnom okruženju.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.