Ovan

Što ste otvoreniji prema drugima, to će vam danas biti bolje. Dobar je trenutak da se oslobodite od tegoba ili nekog emocionalnog prtljaga koji već dugo nosite sa sobom. Vama važni ljudi su više nego spremni da vas saslušaju i podrže, pa iskoristite priliku. Takođe, ne okrećite leđa onima kojima je potrebna pomoć.

Bik

Imaćete dosta uspeha na poslu ako se ne izgubite u detaljima. Važno je da se fokusirate na suštinske stvari i prvo ispunite osnovne ciljeve. Nemojte da uzalud krećete nekim neproduktivnim stazama i da pokušavate da promenite program rada. Na ljubavnom planu vas raduje jedna poruka, nekome je veoma stalo do vas.

Blizanci

Danas ulećete u sukob mišljenja, ali bolje bi bilo da se što pre pronađe kompromis. Ako budete malo hladnokrvniji, shvatićete da je to neophodno. Oslonite se na pomoć prijatelja u jednoj delikatnoj situaciji, stiže vam i poziv koji će vas obradovati.

Rak

Ne smete da zanemarite dužnosti kolikogod da vas želje vuku na drugu stranu. Postavite se odgovorno i možete se naći u boljoj profesionalnoj situaciji nego što ste mogli da zamislite. U porodičnom okruženju je moguća konfliktna energija, spustite tenziju pre nego što padnu neke oštre reči.

Lav

Divan, zabavan dan je pred vama, imate mnoštvo dobrih ideja. Možda će biti potrebno da postavite jasniju granicu preko koje drugi ne mogu tek tako lako da prelaze. Zaljubljeni Lavovi danas imaju dosta nedoumica, malo ih proganja i neka tiha sumnja. Opustite se.

Devica

Podelite zasluge sa drugima, to je jedino ispravno i pošteno. To ne znači da morate da preuzimate i odgovornost za tuđe greške, samo se postavite kao timski igrač. Nekome u vašem bliskom okruženju je potrebna pomoć, obratite pažnju na starije.

Vaga

Danas ste vrlo prijatni i velikodušni, ali drugi nemaju baš toliko obzira prema vama. Nemojte da primate stvari k srcu, turbulentni period će proći veoma brzo.

Škorpija

Biće dovoljan vaš jedan nežan dodir da se sve promeni. Bilo da je u pitanju neraspoložen partner ili nezadovoljan saradnik, danas rešavate sve probleme očas posla. Zvezde vas prate na putu uspeha, veče se završava spektakularno.

Strelac

Ovo je dan za uživanje, popularni ste i traženi na sve strane. Nemojte potpuno da se zanesete time, ostanite "jednom nogom" u stvarnosti. Ako ste singl, ovo je vaš dan sreće.

Jarac

Zaslužujete da vam svi odaju priznanje za napore koje ulažete. Na sreću, i u emocionalnom sektoru, izgleda da konačno stižu nagrade za trud. Sitnice vam danas donose mnogo zadovoljstva, konačno ćete ućutkati onaj "mali glas" u glavi koji vas gura u pesimizam.

Vodolija

Vaša ograničenja nisu ni približno tako neprebrodiva kako izgleda na prvi pogled. Važno je samo da proširite svoje "vidno polje" i upustite se u avanturu, a tamo vas čekaju iznenađenja kakva niste mogli ni da sanjate.

Ribe

Prirodno je što se ponekad osećate nesigurno, pa vam se čini da nikad nećete ostvariti svoje želje. Baš takav je dan danas, ali imate više podrške nego što mislite i zato slobodno odagnajte sve strahove. Povoljan je dan za usamljene Ribe.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.