Ovan

Ozbiljan zadatak je pred vama, ali bi trebalo da vam bude lako da ga rešite ukoliko se dobro koncentrišete. Raspoloženje vam varira, čas ste na "sedmom nebu", čas ste očajni, a nema pravog razloga ni za jedno ni za drugo. Usmerite energiju na jačanje aktivnosti usmerenih na zdravlje i kondiciju, dobro bi vam došlo malo podešavanje tu i tamo.

Bik

Univerzum vam danas pruža šansu da kažete istinu, a verovatno imate mnogo razloga da olakšate svoju dušu. Ovo je pravo vreme i da otkrijete osećanja koja već dugo gušite u sebi. Ostavite stidljivost po strani, pokažite i svoje talente, zaslužujete priznanja kao i svi ostali.

Blizanci

Ogromna energija tinja u vama, a brige koje su vas dosad mučile nestaće kao rukom odnete. Odličan je trenutak za popravke i renoviranje, a oni koji moraju da dele životni prostor konačno uspevaju da reše problem. Eventualna zabava? Samo kod kuće, izlazak je malo verovatan.

Rak

Spremite se da pojačate tempo, u poslovnom sektoru se pojavljuju interesantne mogućnosti. Dan će vam proći kao u trenu, ali nemojte ispuštati svoj glavni cilj iz vida. Veče je uzbudljivo i veoma zabavno, ali nemojte verovati baš svemu na "prvu loptu".

Lav

Krajnje je vreme da se usredsredite na svoje finansije i razmotrite razne novčane mogućnosti koje su vam dostupne. Uz malo dodatnog truda, može se naći lep način za dodatnu korist. 

Devica

Morate da dobro promislite i razjasnite nedavnu zabunu koja bi mogla da vas skupo košta. Danas ćete moći da se lakše izrazite, pa zato iskoristite priliku. Obratite pažnju na osobu koja vam se uvek nađe u nevolji, da li ste se dovoljno zahvalili?

Vaga

Budite bez brige, sve se odvija po planu, pa slobodno malo usporite. Izbegavajte upuštanje u nove projekte ili ulazak u nepoznato društvo, nije povoljan dan za eksperimente.

Škorpija

Danas ste veoma društveni, imate i mnogo prilika za poznanstva, a veze danas sklopljene dosta obećavaju. Ne gubite vreme, a ako prijatelji imaju predlog za večernji izlazak, obavezno ga prihvatite.

Strelac

Pogodan je dan za razgovore o ciljevima sa VIP osobama ili kolegama na višem nivou koji vam mogu ponuditi dobar savet, zato se nemojte stideti da započnete diskusiju. Pokažite ambiciju, glas o tome će daleko stići.

Jarac

Pokažite više širine i radoznalosti, proširite svoje vidike, osetićete veliko emocionalno zadovoljstvo, ali i mentalnu stimulaciju. Nemojte da isključujete ni mogućnost putovanja, naprotiv, počnite da planirate.

Vodolija

Danas se, možda, osećate kao neki detektiv, jer morate da čitate "između redova" i otkrivate dosta toga što je skriveno od drugih. Nemojte biti zadovoljni, jer vam to može doneti posebnu prednost. Ne zatvarajte oči pred negativnostima koje ćete naći, morate ispraviti bar neke od njih.

Ribe

Timski rad je jedini način da se danas izborite sa poslovnim izazovima. Divan je dan za romantičnu ljubav, ali i za platonsku vezu, sve što radite zajedno doneće vam pravo uživanje.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.