OVAN

Do kraja dana stiže veliko iskušenje, biće ovo težak trenutak za vas. Ne zaboravite da će i nagrada biti adekvatna trudu koji ćete uložiti. U odnosu s partnerom moguć manji nesporazum, bićete srećni kad konačno stigne veče.

BIK

Na poslu se ponašajte u skladu sa svojom prirodom, mirno i nepopustljivo. Kad se završi radni dan, ostavite sve svoje brige na poslu i zaboravite ih do sutra ujutru. Imate pravo da se opustite i odmorite, pa ga iskoristite maksimalno.

BLIZANCI

Niste u najboljoj formi danas, potražite više razumevanja u porodici i odnosu s partnerom. Neko vas analizira, moguće je da će uslediti mala kritika. Pazite da ne bude velikih propusta.

RAK

Čuvajte se skrivenih neprijatelja, obratite pažnju na ono što vam intuicija govori. Radije provodite vreme sa optimističnim, vedrim ljudima i negujte i sami pozitivan stav. Svakako, to će malo uzburkati "duhove", ali ne zadugo.

DEVICA

Nervira vas današnji zastoj, ali računajte da je to i pripremni period za ono što je pred vama. Kako se dan bliži kraju, bićete sve bolje raspoloženi. Jedan poziv vam menja sve, spremite se za zabavu.

VAGA

Danas ste posebno graciozni i elegantni, nije ni čudo što privlačite mnogo pažnje i komplimenata. Neka i vaše ponašanje bude u skladu s vašim izgledom, nemojte da ulazite u bilo kakve rasprave.

ŠKORPIJA

Moguće poznanstvo sa osobom koja vam mnogo menja u poslovnom životu. Osećate se vitalno, spremni ste na sve. Dobar je dan za uživanje u slobodnom vremenu, talentovani pripadnici znaka srećni su što mogu da se pokažu.

LAV

Odličan dan za pripadnike znaka koji se trude da podstaknu razvoj svoje karijere. Imaćete veliku šansu da pokažete sve svoje veštine, u punom sjaju. Za one koji kubure sa zdravljem, savet je da se ne forsiraju već da slušaju svoje telo i odgovore na njegove potrebe.

STRELAC

Želite da razbijete monotoniju, jedan potres će vas maksimalno podmladiti. Procvetaćete i fizički i duhovno, a lista prioriteta vam se menja. Možda ćete otkriti da nešto što ste nekada cenili više nije privlačno. Vreme je da to pustite.

JARAC

Ako ste singl, imaćete danas lepu priliku za novo poznanstvo. Moguće je da to bude neko koga srećete kroz profesionalnu priču. Spremite se na emocionalni "restart".

VAGA

Dobar je dan za sve pripadnike znaka koji su u velikim kućnim poslovima. Stiže vas umor, ali ćete biti izuzetno zadovoljni. Pripazite na apetit.

VODOLIJA

Priželjkujete lagan dan i udoban provod kod kuće, možda i strasno veče ako ste u skladnoj vezi. Za singl Vodolije, uživajte u pažnji, ali zapamtite da nema žurbe. Istražite svoje mogućnosti sopstvenim tempom, proverite da li ste definitivno spremni pre nego što preduzmete sledeći korak.

RIBE

Ako niste još juče doživeli nezaboravni susret, danas vam se pruža nova šansa. Važno je da ostanete optimista, ne upadajte u nervozu i ne dozvolite da vas obuzmu sumnjičavost i cinizam.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.