OVAN

Pozovite ženskog člana porodice čiji savet cenite i recite šta vam je na umu. Upravo ta mudrost vam donosi ono što vam je potrebno za jasniju viziju. Samo neka vam cilj bude na vidiku i samouvereno idite napred. Uspeh čeka.

BIK

Odlično ste raspoloženi, uživate u zajedništvu s partnerom. Ako ste singl, moguće je interesantno poznanstvo, pokažite svoju ležerniju stranu. Zabava s prijateljima je savršen način da završite ovaj dan.

BLIZANCI

Dobijate lepu priliku da se istaknete, pa budite spremni da zablistate u prvom planu. Pazite na vezu sa jednim članom porodice ili prijateljem, moguć je nesporazum koji morate u startu da razjasnite.

RAK

Pred vama je veliki test, potrudite se da ga prođete. Moguć je potpuno novi početak, pod uslovom da budete na pravi način reagovali. Pazite na troškove, morate da ih uskladite s primanjima.

LAV

Sledite svoju viziju, ali je i doterajte tako da odgovara aktuelnim trendovima, pazite i na svoj imidž na društvenim mrežama. Ako se singl, ovo je dobar dan u vašem ljubavnom "kalendaru".

DEVICA

Prija vam da budete u senci, muči vas jedna stara rana koju treba da izlečite. Zaboravite pritužbe koje ste nekad imali, ipak je to sad samo prošlost. Ako će vam biti lakše, bacite sve na papir, ali onda konačno izađite iz tog kruga misli.

VAGA

Osećate jaku motivaciju da napravite prvi hrabar korak ka ostvarenju svoju veliku želju. U porodičnom krugu moguća je jaka tenzija, nemojte davati sebi previše oduška, napetost je na vrhuncu.

ŠKORPIJA

Mudro birajte saveznike, jer prave veze mogu da promene sve u vašu korist. Ako ste slobodni, kancelarijska romansa je u perspektivi. Za parove je vreme za razigranost, posebno u večernjim časovima. Neka smeh bude vaš tajni sastojak bilo da ostajete kod kuće ili izlazite.

STRELAC

Pali se u vama iskra strasti, ako ste sami, iznenadićete sami sebe neočekivanim ljubavnim interesovanjem. Parovi otkrivaju dublje nivoe privlačnosti. Uvek možete naučiti nešto novo o svom partneru, ostanite radoznali i otvoreni.

JARAC

Bilo da ste guru društvenih medija ili vodite sopstveni posao, partnerstvo bi moglo da vam donese napredak. Veče donosi jake emocije, pustite ih da slobodno teku.

VODOLIJA

Dobar je dan da se posvetite svom telu i umu. Možda će vam prijati duga šetnja, opuštajuća kupka, humoristična knjiga ili film. Ili sve to, jedno po jedno? Veče donosi romantiku za parove.

RIBE

Ako tenzije porastu, odstupite i sačekajte da se "prašina" slegne. Vreme je da pokrenete jedan projekat koji ste bili malo i zaboravili. Za veče se pažljivo doterajte, moguć je jedan dramatični preokret.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.