OVAN

Danas vam se iznenada pruža prilika da se opustite i uživate u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Biće to jednostavne radosti koje pokreću dušu. Poseban uspeh za one koji se bave kućnim pitanjima.

BIK

Ako vas čeka neki tehnološki poduhvat ili kupovina nekog aparata, bolje je da odložite sve za par dana. Isto važi i za bilo kakve informatičke zahvate, pazite čak i na mobilni telefon. Dobar je dan za porodično okupljanje.

BLIZANCI

Puni ste ideja za zaradu, ali je bolje da probate malo da uštedite. Danas je odličan dan za pravljenje novog budžeta. Idealan je trenutak da malo poradite i na svom imidžu na društvenim mrežama, biće lajkova kao kiše.

RAK

Treba vam malo čvrstine u odnosu sa drugima, ali i oštar "razgovor" sa sobom, nemojte zatvarati oči pred svojim greškama. Nadate se finansijskom dobitku, a uz malo pritiska, on vam i stiže.

LAV

Danas ste pravi kovač svoje sreće, jer samo od vašeg izbora zavisi kako ćete proći. Budite s onima koji izvlače ono najbolje iz vas, pa će biti dosta smeha i uživanja.

DEVICA

Danas sve vrvi od gužve oko vas, ali vi se zadovoljavate da samo posmatrate situaciju. Možda i bilo dobro i da se malo detaljnije udubite i potražite malo više mesta i bolju ulogu za sebe.

VAGA

Raduje vas što ste na istoj talasnoj dužini sa dobrim prijateljem odnosno prijateljicom, sa te strane vam stiže pravi spas. Ipak, osećate potrebu da neku tajnu ipak sačuvate za sebe, što je takođe legitimna želja.

STRELAC

U vama danas gore varnice strasti, ako ste singl, bićete iznenađeni što vas tako brzo obuzima ljubavno interesovanje za novu osobu u vašem životu. Nema razloga da se ne budete otvoreni, ali i dovoljno oprezni.

JARAC

Stiže dašak svežeg vazduha za vašu vezu, podsetite se koje su to male stvari zbog kojih ste se zaljubili jedno u drugo. Bilo da se radi o vašim unutrašnjim šalama, zajedničkim strastima ili druženja sa zajedničkom "ekipom", to je vredno čuvanja i odanosti.

VODOLIJA

Uzburkana vam je zona zdravlja, pazite da dobro vodite računa i o telu i o duhu. Za parove stiže romantika, pa se posvetite onome što vas oboje raduje. I za singl Vodolije, dobra je konstelacija za romantičan susret.

RIBE

Dan je ispunjen ljubavnim vibracijama, ako ste s partnerom, biće posvećen zajedničkim uspomenama. Ipak malo pazite na svoje reči, ishitreni komentari bi mogli da izazovu i trzavice.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.