OVAN

Muče vas pitanja na koja nema lakih odgovora, ali morate da prihvatite da vam još neko vreme ostane taj pritisak na duši. Frustrira vas što ne možete da povežete neke stvari, možda će vam laknuti da znate da uskoro stižu objašnjenja.

BIK

Novo poznanstvo probudiće veliko interesovanje, a možda ćete poželeti i da isplanirate neki kraći put ili zajednički poslovni projekat. Delite iste strasti pa nije nemoguće da vast to još više približi. Bilo da je reč o romantičnoj vezi ili prijateljstvu, ova osoba vam može doneti lepu promenu.

BLIZANCI

Neraspoloženi ste, malo vam je dosadno, ali ste i zabrinuti zbog događaja koji vas očekuju u neposrednoj budućnosti. Bez obzira na napetost, oni će doneti malo uzbuđenja, ali i utažiti vašu želju za novostima i raznolikošću.

RAK

Nemojte ignorisati vaš unutrašnji glas koji vam govori nešto važno, intuicija vam je danas jaka i šalje vam poruke koje samo vi možete da razumete. Dajte sebi malo vremena, nemojte da brzate u odlukama i situacija se može pokazati mnogo bolja nego što ste mislili.

LAV

Uživate u osećaju sigurnosti, ali se može pokazati da je on prilično neosnovan. Pripazite na novac, moguće je da vrlo brzo iskrsne neočekivani trošak. Nadate se da ćete uskoro pokriti manjak i to nije nemoguće, ali treba da pažljivo odigrate na "pravu kartu".

DEVICA

Ako ste od skoro u novoj vezi, moguće je da naiđe period nesigurnosti. Ovo može da bude samo mala kriza i da vam pruži priliku da učvrstite svoj odnos, ali se može ukazati i ozbiljna prepreka da se ljubavna priča nastavi. Najvažnije je da postavite sva pitanja koja vas muče i da ne gurate baš ništa "pod tepih". 

VAGA

 Voleli biste da današnji dan traje nekoliko sati duže, ali možete samo da se potrudite da vreme koje vam je na raspolaganju malo bolje iskoristite. Pripazite na neproduktivne aktivnosti, malo proredite "onlajn šoping" i boravak na društvenim mrežama.

ŠKORPIJA

 Bliski ste s partnerom, uživate u divnom danu i razmišljate o potencijalu za budućnost. Obično ne padate lako pod uticaj maštanja i iluzija, ali vam zvezde odjednom uvećavaju očekivanja. Pazite da vas ona ne iscrpljuju i da ne postavite neke nove zahteve dragoj osobi.

STRELAC

 Napetost u kući, neke stvari su urađene bez dogovora, a one dogovorene su ostale neurađene. Naročito su neraspoloženi oni na koje je spao veći teret pa im se duguje odgovor i neka lepa kompenzacija.

JARAC

 Danas imate sjajnu komunikaciju sa bliskom osobom, mistici bi čak rekli da primate telepatske poruke. Iskoristite ovaj trenutak da ojačate bliskost i razjasnite nedavne nesporazume. I singl pripadnici znaka se osećaju potpuno u ravnoteži, uživajte.

VODOLIJA

 Neke stvari radite iz čiste navike, a zapravo vam oduzimaju vreme i mogli biste da se drugačije organizujete. Izađite iz rutine, nemojte da se prepuštate bez razmišljanja uobičajenim postupcima. Dobar je trenutak za nove ideje, novi hobi ili kreativan projekat.

RIBE

Danas imate dosta razumevanja za druge, ali treba da se posvetite i svom unutrašnjem svetu. Treba da istražite motive svojih nedavnih postupaka, moguće je da ste nekog povredili i nehotice.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.