OVAN

Posao: Danas ćete biti puni energije i spremni za nove izazove. Ljubav:  Ako ste u vezi, očekujte prijatno iznenađenje od partnera.  Zdravlje: Fizička aktivnost će vam pomoći da održite visok nivo energije.

BIK

Posao:  Mogući su manji konflikti sa kolegama, ali sve se može rešiti mirnim razgovorom.  Ljubav: Slobodni Bikovi bi mogli započeti flert sa nekim iz okruženja.  Zdravlje: Potrebno vam je više odmora.

BLIZANCI

Posao: Vaša kreativnost dolazi do izražaja, pa iskoristite to u poslovnim projektima. Ljubav:  Komunikacija je ključna, dobro promislite pre nego što uđete u raspravu sa partnerom. Zdravlje: Osećate se dobro.

RAK

Posao: Fokusirajte se na dugoročne ciljeve, poradite na organizaciji.  Ljubav: Emocije su vam intenzivne. Ako ste u vezi, otvoreno razgovarajte sa partnerom o svojim osećanjima. Zdravlje: Pazite na probavu.

LAV

Posao: Danas ćete biti u centru pažnje. Čuvajte se spletki. Ljubav:Strastveni ste i privlačni. Ne možete da se odlučite čije udvaranje da prihvatite.  Zdravlje: Redovna fizička aktivnost vam prija.

DEVICA

Posao: Vaša pedantnost će biti ključna za uspeh u poslovnim zadacima.Ljubav: Ako ste u vezi, partner će razumeti vašu potrebu za ličnim prostorom. Zdravlje:  Obratite pažnju na mentalno zdravlje.

VAGA

Posao: Danas ćete biti u harmoniji sa kolegama. Postavite se kao pravi lider!Ljubav:  Slobodne Vage bi mogle upoznati nekoga posebnog na društvenom događaju. Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša odlučnost će vam danas doneti uspeh. Nezastavljivi ste. Ljubav: Intenzivne emocije će obeležiti vaš ljubavni život. Nemojte da se vraćate u prošlost koliko god vam delovala privlačno. Zdravlje: Osećate se dobro.

STRELAC

Posao: Iskoristite svoju kreativnost i predložite nove projekte na poslu. Ljubav: Avanturistički duh vas vodi u ljubavi. Ako ste u vezi, organizujte nešto novo i uzbudljivo sa partnerom. Zdravlje: Više voća i povrća će vam prijati.

JARAC

Posao: Fokusirajte se na dugoročne ciljeve.Nije trenutak za brzoplete poteze. Ljubav:  Emocionalna stabilnost je važna. Ako ste u vezi, razgovarajte otvoreno sa partnerom.  Zdravlje: Smanjite napetost.

VODOLIJA

Posao: Danas je idealan dan za timski rad. Pokrenite se, posavetujte sa starijim kolegama.  Ljubav: Ako ste u vezi, partner će ceniti vašu originalnost. Zdravlje: Osećate se vitalno. Promene u navikama su urodile plodom.

RIBE

Posao: Vaša intuicija će vam danas biti od velike pomoći. Poslušajte savet jednog Bika. Ljubav: Romantika je naglašena. Slobodne Ribe bi mogle započeti bajkovitu ljubavnu priču.  Zdravlje: Osećate se emotivno i ranjivo.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.