OVAN

Posao: Prelazite granicu u finansijskim pitanjima, odvojite dovoljno vremena i sravnite sve račune. Ljubav: Pokažite više empatije prema partneru, mnogo briga brine, a ćuti.Zdravlje: Napeti ste, obavezno uzmite neki biljni čaj za opuštanje. 

BIK

Posao: Prihvatite savete starijeg kolege, iskustvo je ipak na njegovoj strani, a vaš entuzijazam je trenutno deplasiran. Ljubav: Sa malo promena u ponašanju, možete da ostvarite mnogo lepšu relaciju sa partnerom.  Zdravlje:  Mnogo sedite, pokrenite se bar tokom vikenda.

BLIZANCI

Posao:  Propustili ste važne stvari na poslu, vreme je da uhvatite korak sa promenama. Ljubav:  Muči vas osećaj krivice, ali nemojte dozvoliti da sve to prenesete partneru, već sami sa sobom raščistite šta vam je činiti. Zdravlje: Mogući grčevi, radite najprostije vežbe, možete i u sedećem položaju.

RAK

Posao: Previše se uzdižete nad drugim kolegama, malo promislite o svojim potezima.  Ljubav: Moguć je tajni susret, uživaćete kako odavno niste. Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Umor i vrućina su dovoljan izgovor da danas ne radite ništa.  Ljubav: Vrlo ste šarmantni, veče donosi leptiriće u stomaku. Zdravlje: Proverite stanje jetre.

DEVICA

Posao: Uspostavili se lep balans između obaveza i predaha. Ljubav: Karma dolazi na naplatu, budite spremni na iznenađenja. Zdravlje:  Izbegavajte beli hleb i gazirane sokove.

VAGA

Posao: Ogroman spisak poslova za danas, jednostavno nije realno da to sve stignete. Ljubav: Partner se ponaša malo "s visine", nemojte ćutati.  Zdravlje: Smanjite količinu kafe koju pijete.

ŠKORPIJA

Posao: Istražite malo više koncept koji vas zanima ili vezu za koju mislite da bi mogla da vam bude korisna. Ljubav: Partner sklon manipulacijama, proverite šta se krije iza raznih izgovora za odsustvo.   Zdravlje: Morate izbegavati vrućinu po svaku cenu.

STRELAC

Posao: Previše ograničavate svoje ambicije, možete mnogo više. Ljubav:  Gorite u strasti, ali partner je pomalo uzdržan. Zdravlje: Moguća glavobolja i prehlada.

JARAC

Posao: Nije baš tako lako pokrenuti se, ali više ne možete da produžavate neke rokove.Ljubav: Vrlo ste zavodljivi, ubedićete nekoga da ste neodoljivi.  Zdravlje: Smanjite slatkiše.

VODOLIJA

Posao:  Sve vam ide od ruke, pa iskoristite naklonost zvezda. Ljubav: Magnetski privlačite osobu koja vam se dopada.Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Savršen trenutak za sve poslove koji traže jaku komunikacionu tehniku.  Ljubav:  Zavodi vas alfa tip, bićete veoma prijatno iznenađeni pažnjom koju vam ukazuje. Zdravlje: Moguć pad šećera, budite oprezni.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.