OVAN

Posao:  Zaslužili ste poštovanje svih, jer zaista radite maksimalno kvalitetno, vreme je da to dobije i adekvatan  finansijski izraz. Ljubav: Čeznete za nežnijim pristupom, smeta vam hladan odnos partnera. Zdravlje: Moguća kijavica, upala sinusa.

BIK

Posao: Izazovna situacija na poslu, neposredni saradnici gledaju samo u vas, očekuju da im date primer kako da se postave. Ljubav: Moraćete da detaljno razmotrite predlog partnera, ne otpisujte ga pre vremena.  Zdravlje: Budite oprezni sa suplementima.

BLIZANCI

Posao: Nemate dovoljno energije, probajte da odložite neke obaveze i da obezbedite sebi i manje pauze. Ljubav: Bliži se važna odluka, tražite savete od najbližih.   Zdravlje: Moguća manja povreda.

RAK

Posao: Univerzum vam šalje lepu poruku, pažljivo je saslušajte i primenite onako kako je vi razumete.  Ljubav: Spremni ste da pokažete partnera, budite spokojni, sve će proći odlično. Zdravlje: Podložni ste virusima.

LAV

Posao: Šok na poslu, novosti kakve niste mogli ni da sanjate, ostanite hladnokrvni. Ljubav: Gubite poverenje u partnera, nemojte da podlegnete crnim mislima. Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Moraćete da potražite pomoć sa "višeg mesta".Ljubav:  Privlačite kao magnet, pa ne treba da vas čudi mnoštvo ponuda. Ipak, vi priželjkujete nekog posebnog. Zdravlje: Dodajte više proteina u ishranu.

VAGA

Posao: Suviše ste oprezni, nema razloga da bilo šta krijete na poslu, imate potpunu podršku.  Ljubav: Ako nastavite tako da se ponašate, druga strana će se osećati iskorišćena.Zdravlje: Otiču vam zglobovi.

ŠKORPIJA

Posao: Uzbuna na poslu, planirajte da će biti težak dan.  Ljubav: Osećate potrebu da nešto "pronjuškate" u vezi s partnerom, možda vam se neće dopasti ono što ćete otkriti.   Zdravlje: Pripazite na bubrege.

STRELAC

Posao: Pokazaće se da ste bili vizionar, ali nemojte da ističete to previše. Ljubav: Partner vam šalje važnu poruku, vaš je sad zadatak da pročitate i ono "između redova". Zdravlje: Smanjite kafu, cigarete izbacite.

JARAC

Posao: Mnogo distrakcija, vodite računa da obavite sve neophodno.Ljubav: Ne dozvolite da izgubite iz vida svoj cilj, sve drugo su samo prolazne faze.  Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

Posao: Koliko god da imate posla, odvojite vreme i za važnu osobu koja će vas danas posetiti.  Ljubav: Dobijate zanimljivu ponudu, posvetite joj dovoljno pažnje.Zdravlje: Zamenite trčanje hodanjem, promenite termin.

RIBE

Posao: Ne prihvatajte predlog za koji znate da ne možete da odgovorite na adekvatan način.Ljubav: Potencijalni problem s partnerom, odložite raspravu. Zdravlje: Anksiozni ste.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.