OVAN

Posao: Dobićete odlične savete na poslu, budite spremni da ih prihvatite. Ljubav: Spremni ste da reagujete impulsivno i prekinete vezu koja je obećavala.Zdravlje: Tegobe sa disanjem. 

BIK

Posao: Malo ste usporeni, suviše oklevate da neke stvari obavite brzo i bez mnogo udubljivanja.  Ljubav:  Na momente se osećate kao da vam je "dosta svega", ali u duši znate da su u pitanju iskrene emocije. Zdravlje: Morate malo da promenite sredinu.

BLIZANCI

Posao:  Slobodno planirajte posao kako sami želite, jer je vaša kreativnost zaista impresivna. Ljubav: Stižu novi obožavaoci, a među njima će se neko posebno izdvojiti.   Zdravlje: Neophodna vam je fizička aktivnost, radite jednostavne vežbe kod kuće.

RAK

Posao:  Dozvolite i drugima da se malo pokažu, deluje kao da grabite svu pažnju za sebe. Ljubav: Dajte jasan signal osobi koja vam se sviđa, ovako je situacija pomalo konfuzna.  Zdravlje: Dobar je trenutak za traženje psihološke pomoći.

LAV

Posao:  Nemojte da mnogo obećate, a malo ostvarite. Radije dajte konzervativne prognoze. Ljubav:Postavljate se vrlo skeptično, a nemate toliko razloga za sumnju.  Zdravlje: Pijte više tečnosti.

DEVICA

Posao: Pokušajte da "kupite" sebi malo vremena, jer trenutno niste u stanju da ostvarite ono što se od vas traži.Ljubav: Ako ste dobro raspoloženi, to ne znači da treba na svaki predlog da kažete "da". Zdravlje:  Ugrožen endokrini sistem.

VAGA

Posao: Spremni ste da prihvatite krupne obaveze, tražite da dobar deo toga dobijete "napismeno".  Ljubav: Nađite ravnotežu između ljubavi i druženja s prijateljima.Zdravlje: Treba vam duži odmor.

ŠKORPIJA

Posao: Dosta stresa vas čeka danas, a vi niste spremni da tražite pomoć od bilo koga.  Ljubav:  Imate visoke kriterijume za sebe, pa to važi i za partner. Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Posao: Pravite velike planove, ali prethodno morate da dobro pripremite teren.Ljubav: Ne obećavajte mnogo partneru, radije prvo skočite pa tek onda kažite "hop". Zdravlje: Moguća infekcija očiju.

JARAC

Posao: Malo ste rastrzani između profesionalnih obaveza i ličnih planova. Ljubav: Nemojte se upuštati neoprezno u kontakt koji vam u startu deluje sumnjiv.  Zdravlje: Izbegavajte lako kvarljive namirnice.

VODOLIJA

Posao: Proverite detaljno svoj kalendar pre nego što nastavite da prihvatate nove obaveze. Ljubav: Pokažite više nežnosti i strpljenja, delujete previše hladno i bezvoljno. Zdravlje: Ugroženi zglobovi.

RIBE

Posao:  Delujete kao da nešto krijete, a to nije baš poželjno u vašem poslovnom okruženju. Ljubav: Dobijate snažnu podršku od partnera, to je upravo ono što vam nedostaje. Zdravlje: Proverite šećer u krvi.

Pročitajte i mesečni horoskop za leto 2024. godine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.