OVAN

Posao: Moraćete uskoro da podelite svoja saznanja sa kolegama, ali to vam neće doneti komplimente kakve biste očekivali. Ljubav: Moraćete malo da se pomučiti kako biste osvojili nečije srce. Budite pažljivi i strpljivo oslušnite želje osobe koja vam se dopada. Zdravlje: Boravak u prirodi i šetnja, to je ono što vam je najpotrebnije.

BIK

Posao: Važno je da budete iskreni, ali i taktični. Politika "što na um, to na drum" može da vam se obije o glavu. Ljubav: Mnogo sanjarite, a ne mrdate ni malim prstom. Ako zaista želite da se nešto dogodi, moraćete i sami da se pokrenete. Zdravlje: Najteže vam padaju nemir i crne misli, odagnajte ih.

BLIZANCI

Posao:Visok nivo samopouzdanja je vaš glavni kvalitet, ne propuštajte dobru priliku koja će vam se ukazati. Ljubav: Savršen je dan za novo i sudbinsko poznanstvo. Ako ste dugo usamljeni, očekujte da vam se ljubavna situacija promeni preko noći. Zdravlje: Tegobe sa želucem i probavom.

RAK

Posao: Poslovna kriza može da potraje duže nego što ste očekivali, ali možete se nadati dobrom raspletu situacije. Ljubav:Ne podležite negativnim vibracijama osoba u neposrednoj blizini. Zadovoljstvo je bliže nego što mislite. Zdravlje:Čuvajte se infekcije.

LAV

Posao: Najvažniji vam je harmoničan odnos u neposrednom radnom okruženju, pa ponekad i prećutite neki negativan komentar. Ljubav: Bolje razumevanje s partnerom, uživate u zajedničkim aktivnostima. Usamljenima se ostvaruje ljubavna želja. Zdravlje: Čuvajte se padova i povreda.

DEVICA

Posao: Ne podležite želji da se upustite u flert sa osobom s posla, jer nema načina da to ostane skriveno od ostalih. Ljubav: Stiže poziv na romantični sastanak, bićete uzbuđeni kako dugo niste bili. Zdravlje: Ne preterujte sa hranom i pićem.

VAGA

Posao: Ako vam se učini da nedostaje organizacije i jasnih smernica, morate sami da nađete sistem koji vam odgovara. Najvažnije je da ostvarite zadate ciljeve. Ljubav: Nema strasti u emotivnom odnosu, razgovarajte sa partnerom o zajedničkim željama. Zdravlje: Tegobe sa disanjem, moguća upala grla.

ŠKORPIJA

Posao: Ne ulazite u raspravu, a pogotovo ne oko sitnica, pa će vaše strpljenje biti nagrađeno. Ljubav: Ako niste sigurni kakvu odluku da donesete, pustite neka vas vodi intuicija. Zdravlje: Osetljivi bubrezi, mokraćni kanali i bešika.

STRELAC

Posao: Vaša preciznost i pažnja koju obraćate na detalje doći će do punog izražaja na poslu, pa očekujte pohvale, ali i zavist kolega. Ljubav: U ljubavi mnogo zadovoljstva, zračićete dobrom energijom. Slobodno podelite sreću sa svojim okruženjem. Zdravlje: Čuvajte se sunca, štitite kožu i pojačajte negu.

JARAC

Posao: Vaše komunikativne sposobnosti daju vam važnu prednost na poslu, ističete se u odnosu na sve druge. Ako ste samostalni u svojoj profesiji, time ostavljate odličan utisak na klijente. Ljubav: Nižete ljubavne uspehe, ako ste u vezi, lepše vam je nego ikad. Ako ste sami, nećete to biti još dugo. Zdravlje:Mogući problemi sa zubima.

VODOLIJA

Posao: Na poslu ili preko posla dobijate važne finansijske savete ili mogućnost dodatne zarade. Ljubav: Muči vas neki unutrašnji nemir, a nema jasnih razloga za to. Zdravlje: Za umor i grčeve su od najveće važnosti dobar san i hidratacija.

RIBE

Posao: Brine vas besparica, ali stiže i dobra vest iz inostranstva pa možete uskoro da se opustite. Ljubav: Obećanja koje ste dali ili primili, biće održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom društvu. Zdravlje: Vrtoglavica, umor, malaksalost. Proverite krvnu sliku.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.