OVAN

Posao: Ne verujete baš mnogo u lažni optimizam, pa ćete baš vi biti "glas razuma" i reći svima da stvari ne idu baš najbolje. Ljubav: Verujte svojim instinktima i kujte gvožđe dok je još vruće. Zdravlje: Niste u top formi, morate da proverite šta se dešava s vašim imunitetom.

BIK

Posao: Mračni oblaci su se nadvili nad vašim poslovnim poljem, ali će i posle ove kiše sigurno doći sunce. Ljubav: Vi zaslužujete da vam neko skine zvezde s neba, a kamoli da vam pokazuje dužnu pažnju i poštovanje. Zdravlje: Posetite očnog lekara.

BLIZANCI

Posao: Nema toga što vi ne možete da završite, naročito kad se nađete u dobrom timu. Ljubav: Na pomolu je srećan kraj, a možda padnu i neka velika obećanja. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo dok ne vidite potpis na venčanom listu. Zdravlje: Jedva čekate odmor, ali bolovi u leđima i zglobovima mogu da ga upropaste.

RAK

Posao: Ima dosta stvari koje vas zbunjuju na poslu, pa upotrebite prvu priliku da razjasnite konfuziju. Ljubav: Nemojte sebi dozvoliti da stalno budete žrtva ili da glumite takvu poziciju. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, ali i za svoja osećanja. Zdravlje: Nesanica i stalne brige mogu da vam ozbiljno naruše zdravlje.

LAV

Posao: Možete da očekujete veliki napredak na profesionalnom planu, ali dosta toga zavisi i od vaše perspektive. Ljubav: Spremni ste da ostavite prošlost iza sebe i da na neuspeh počnete da gledate kao na iskustvo. Zdravlje: Ako ne možete da sami izađete na kraj s viškom kilograma, pronađite dobrog nutricionistu.

DEVICA

Posao: Strpljenje i upornost, to su vaše jače strane na koje treba da se oslonite. Ljubav: Ako niste sigurni u svoje planove i želje, krenite linijom manjem otpora. Zdravlje: Proverite pritisak, a ako već uzimate terapiju, proverite sa svojim doktorom da li je doza dobra za vaše aktuelno stanje.

VAGA

Posao: Sprema se promena koja vam, na prvi pogled, ne obećava ništa dobro. Ipak, pogledajte i drugi put. Ljubav: Ostanite otvorenog srca i pokažite razumevanje. Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Dosta ste se izvlačili na potrebu za sigurnošću, sad je vreme da preuzmete neke rizike. Ljubav: Dozvolite sebi da budete ranjivi, otvorite one delove srca u koje skoro nikog ne puštate. Zdravlje: Mučite se sa alergijama.

STRELAC

Posao: Stiže mnogo lepih reči za dosadašnje rezultate i podstrek za dalji napredak, moguće unapređenje. Ljubav: Ako ne podelite svoje najtananije emocije, ne računajte da ćete doći do zajedničkog rešenja. Zdravlje:  Morate se što pre pokrenuti, nedostatak vežbanja može skupo da vas košta.

JARAC

Posao: Morate bar malo potisnuti svoju prirodu i odreći se savršenstva. Ljubav: Slušajte svoje srce, ono će vam jedino pravu istinu i uputiti vas šta treba da uradite. Zdravlje: Svi ukazuju na opasnost od gojaznosti, ali ni premala telesna težina nije bez rizika.

VODOLIJA

Posao: Dosta ste radili na sebi i to se zaista primećuje. Dovoljno je da više ne morate da imate bilo kakve bojazni u vezi s budućnošću. Ljubav: Dajte ljudima u svojoj blizini više prostora i mogućnost da i oni zablistaju. Zdravlje: Previše jela, premalo vežbanja, morate hitno da promenite navike.

RIBE

Posao: Spremni ste da uložite svoje vreme, pa i finansije, u projekat koji to zaista zaslužuje. Ljubav: Puni ste ljubavi, sreće i radosti, ali nije nemoguće da vam i prošlost zakuca na vrata. Zdravlje: Oporavljate se polako od stresa.

Pročitajte i mesečni horoskop za maj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.