OVAN

Posao: Previše posla imate, dan će vam biti kratak za sve. Najbolje je da napravite klasičan spisak obaveza, ali na vrh stavite one koje bi mogle da vam naprave dodatni trošak ili uštede nešto para. Te su najvažnije. Ljubav: Promenite malo rutinu i učinite nešto posebno za svoju najdražu osobu. Zdravlje: Problemi sa hroničnim bolestima, pažljivo uzimajte terapiju i, u slučaju pogoršanja, idite odmah kod lekara.

BIK

Posao:  Moguće je da ćete primetiti nešto što nije previše fer, a dešava se u vašoj blizini. Nećete moći to da istolerišete. Ljubav: Energija vam se menja, vraćaju se uspomene koje bude nostalgiju. Ne treba da popuštate, neće dugo trajati. Zdravlje: Opteretili ste organe za varenje, odmorite ih danas.

BLIZANCI

Posao: Završavate veliki posao, imate razloga da budete zadovoljni. Međutim, nećete imati mnogo vremena da odmarate na lovorikama. Ljubav: Ne želite da trošite vreme na poznanstvo koje u startu ne obećava. Važno vam je da bar osnove budu u skladu s vašim vrednostima. Zdravlje: Jači trening i pojačana hidratacija, to je ono što će vam prijati.

RAK

Posao: Krenite ka svojim ciljevima s punim samopouzdanjem, imaćete podršku u svakom pogledu. Osluškujte i primedbe drugih, može da bude samo vama u korist. Ljubav: Gubite živce, ali ne treba da pokleknete pred ovim izazovom. Pokušajte da malo sakrijete osećanja, jer je moguće da na kraju ipak sve bude dobro. Zdravlje: Proverite zdravlje srca i krvnih sudova.

LAV

Posao: Osećate jak pritisak na poslu, a energija u najbližem okruženju nije najbolja. Ako ne budete mogli da izdržite, napravite malo dužu pauzu. Ljubav: Proverite pažljivo svoje informacije pre nego što odlučite da nekoga napadnete. Zdravlje: Hitno zakažite termin kod stomatologa.

DEVICA

Posao: Ugroženi su vam aspekti finansija i kućnih poslova, moraćete da uložite više vremena i razmišljanja u nove načine da zaradite novac. Ljubav: Kako god da se postavite, raste konfliktna atmosfera. Pozovite treću stranu u pomoć. Zdravlje: Napravite plan za prolećni detoks i počnite što pre da ga sprovodite.

VAGA

Posao: Teško ćete uspeti da završite planirano, naročito ako ne budete tražili pomoć. Nemojte da se ustručavate, i vi ste drugima umeli da se nađete kad je najteže. Ljubav: Spremni ste za novi početak. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da je bilo nesporazuma, ali svi kanali komunikacije su opet otvoreni. Zdravlje: Vežbanje vam ne donosi samo fizičko osveženje, već i trenutak psihičkog predaha.

ŠKORPIJA

Posao: Vaš stav mnogi ne shvataju u potpunosti, pa je na vama odgovornost da ga predstavite jasnije. Razumevanje je neophodno da bi posao mogao da krene punom parom. Ljubav: U vama trepere najnežnije emocije, a konačno će se ukazati i prilika da ih pokažete. Zdravlje: Miris lavande, topla kupka i meke čarapice, to je ono što će vam ulepšati veče. Treba vam opuštanje i dug san.

STRELAC

Posao: Nije dobro da donosite odluke kad vam se trese tlo pod nogama, međutim, moraćete i to da uradite. Ljubav: Romansa se podiže na viši nivo, šetnja i nežni šapat više nisu dovoljni. Zdravlje:  Pripazite na ugljene hidrate, ne popuštajte sebi previše.

JARAC

Posao: Neodlučnost vam je najveći neprijatelj, a višak informacija vam stvara konfuziju. Odvojite se od svega na kratko i fokusiraćete se bolje. Ljubav: Neko se već dugo trudi da vas šarmira, vreme je da mu date šansu. Zdravlje: Držite visok nivo energije, dodajte tome i više boravka u prirodi.

VODOLIJA

Posao: Imali ste nekoliko prepreka na putu, morali ste da usporite, ali sada ponovo možete da krenete punom parom. Ljubav: Danas su vam pojačana osećanja, nećete moći da ih sakrijete. Na sreću, verovatno nećete ni morati, jer se i druga strana oseća slično. Zdravlje: Jak umor ili fizička slabost.

RIBE

Posao: Osećate se kao da su vas izgurali sa mesta koje vam pripada, ali znate i sami da je tako bolje za sve. Ljubav: Prioritet vam je sklad u emocionalnom životu. Iskušenja su na sve strane, ali nećete sebi dozvoliti da pređete granicu. Zdravlje: Ponovo se postavlja pitanje dijete, ali i ovog puta ćete sigurno ostvariti svoj cilj. Da li ćete ga i zadržati?

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.