Pročitajte dnevni horoskop za 1. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Obaveze se samo gomilaju. Prionite na posao, da ne biste pukli pod pritiskom. LJUBAV: Stavite tačku na nesuglasice iz prošlosti i poradite na vašem odnosu - vredi. ZDRAVLJE: Problemi sa koncentracijom.

Bik

POSAO: Uspešno ostvarujete važne poslovne kontakte. To će vam se danas višestruko isplatiti. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada konačno vam uzvraća emocije. ZDRAVLJE: Klasičan prolećni umor.

Blizanci

POSAO: Mislili ste da ćete imati probleme, ali ustvari se sve jako lepo razvija, i to u vašu korist. LJUBAV: Trenuci koje provodite samo s partnerom su vam najdragoceniji. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Rak

POSAO: Naporan dan pun prepreka i nesporazuma. Sutra će već biti bolje. LJUBAV: Udvara vam se osoba koja je previše napadna za vaš ukus. To vam ni malo ne prija. ZDRAVLJE: Vreme je da se odreknete poroka.

Lav

POSAO: Na vas je spalo da ispravljate tuđe greške i to vas veoma nervira. LJUBAV: Imate odličan odnos pun poverenja s partnerom. Čuvajte to kao najveće blago. ZDRAVLJE: Promena životnih navika je sada neophodna.

Devica

POSAO: Finansije se značajno popravljaju, a to je rezultat samo vašeg truda i rada. LJUBAV: Prepustite se osećanjima i neka vas srce vodi - tako ćete doneti odluku koja je najbolja za sve. ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da odete na sistematski pregled.

Vaga

POSAO: Krijete važne informacije od kolega jer ste sigurni da bi pokušali da to iskoriste protiv vas. Intuicija vas ne vara. LJUBAV: Odnos vam je pomalo zahladneo i to vam se uopšte ne sviđa. ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlezdom.

Škorpija

POSAO: Znate koliko vredite, ali to ne znači da smete da se ponašate bahato prema kolegama. Takav stav ide isključivo na vašu štetu. LJUBAV: Odnos sa partnerom postaje sve bolji i kvalitetniji. Uživate u tome. ZDRAVLJE: Muče vas hormoni.

Strelac

POSAO: Osećate da vas je sreća izdala. Znate da imate kvalitet, ali vaš trud jednostavno sada ne donosi rezultate. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ima tendenciju da vas kontroliše. Razmislite da li zaista želite da se upuštate u takvu vezu. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Jarac

POSAO: Konačno je vreme za odmaranje i uživanje u plodovima truda. Danas vas očekuju baš lepe vesti! LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vam konačno uzvraća pažnju. Sve ide lepim tokom. ZDRAVLJE: Preumorni ste. Prijalo bi vam putovanje.

Vodolija

POSAO: Moguće je poslovno putovanje koje će vam otvoriti sasvim nove mogućnosti za velike uspehe u karijeri. LJUBAV: Prija vam flert sa jednom atraktivnom osobom iz vašeg okruženja. ZDRAVLJE: Hronični problemi se nastavljaju.

Ribe

POSAO: Ovaj dan je stvoren za promene. Sreća prati hrabre i zato se danas odvažite i tražite povišicu koju ste odavno zaslužili. LJUBAV: Vaš partner je vaša mirna luka. Sve slobodno vreme posvećujete jedno drugom. ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da bar malo korigujete ishranu.

Pročitajte i šta nam donosi retrogradni Merkur do 25. aprila.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Tekst: Lepa&srećna