Pročitajte dnevni horoskopza 4. april i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Mislite da ste imuni na stres, ail samo vam se čini. Potrebno je više vremena da se naviknete na takvu vrstu posla i svakodnevne trzavice. LJUBAV: Slobodne čekaju zanimljiva poznanstva preko porodičnih prijatelja. Zauzeti mogu da učekuju prijatan dan i romantične trenutke. ZDRAVLJE: Pokušajte sa dijetom ili zdravijom ishranom.

Bik

POSAO: Iscrpljeni ste od svakodnevnog stresa i problema, ali morate da preuzmete ulogu vođe. Kasnije ćete videti da se trud ipak isplati. LJUBAV: Zaboravili ste koliko zagrljaji, poljupci i držanje za ruke mogu da budu lepi i romantični. Idite sa partnerom u šetnju ili na večeru, prijaće vam. ZDRAVLJE: Odmorite se i priuštite sebi opuštanje.

Blizanci

POSAO: Istrajavajte u svojoj nameri da uspete u poslu, ne dozvolite da vas drugi sputavaju. Ponekad je ljubomora uzrok loših komentara. LJUBAV: Ne zaboravite da je važno da provodite što više vremena zajedno sa partnerom. Potrudite se da se bolje organizujete. ZDRAVLJE: Ne ignorišite sitne promene na koži. Posetite dermatologa.

Rak

POSAO: Odmor vam je veoma važan, nakon njega mnogo bolje napredujete. Odvojite uvek vreme za kratak predah. LJUBAV: Vaš partner je opravdano zabrinut, opustili ste se, flertujete sa kolegama i poznanicima. To jeste bezazleno, ali može da naškodi odnosu. ZDRAVLJE: Boravite više u prirodi. Pronađite vremena za trening.

Lav

POSAO: Kolege vas veoma cene i prihvataju svaki vaš predlog. Budite sigurni da je to retkost i da bi trebalo više to da cenite. Očekujte povišicu. LJUBAV:Čeka vas dan prepun turbulencija u odnosu, od žestokih svađa do veoma romantičnih momenata. Slobodnima moguće poznanstvo sa Bikom ili Jarcem. ZDRAVLJE: Osećaćete ukočenost i bolove u vratu.

Devica

POSAO: Izgubili ste dosta vremena na objašnjavanje drugima šta želite da uradite i zašto je to važno. Idući put prekočite ovaj proces, bićete produktivniji. LJUBAV: Naišli ste na krizu, ali to je moguće popraviti. Dajte sve od sebe da osvestite stare emocije i topla osećanja. ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije.

Vaga

POSAO: Oslonićete se finansijski na sestru, brata ili brliskog rođaka. Bolje se organizujte kada je trošenje u pitanju, čuvajte se zaduživanja. LJUBAV: Razvdvojte privatno i poslovno, ne ulazite u ljubavne odnose sa kolegama sa posla ilis a poslovnim saradniima. ZDRAVLJE: Provedite više vremena na otvorenom, osećaćete se bolje.

Škorpija

POSAO: Pristajete na saradnju i bez dogovora sa drugima, to može skupo da vas košta. Budite oprezniji, naročito kada je u pitanju Ovan ili Vodolija. LJUBAV: Dozvolili ste da spoljašnji faktori utiču na vašu vezu, mogući problemi zbog okoline. Slobodne čekaju važni pozivi ili poruke. ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet, posložni ste virusnim i bakterijskim infekcijama.

Strelac

POSAO: Kolege nisu raspoložene za vaše predloge i poslovne ponude. Ostanite uzdržani dok se situacija ne promeni. LJUBAV: Učinite neki lep gest, sitnicom možete da popravite dan partneru. Slobodnima moguć ulazak u ljubavni odnos, ali je potrebno da se više opuste. ZDRAVLJE: Osmislite dan tako da ostane vremena za odmor i relaksaciju.

Jarac

POSAO: Unesite malo kreativnosti u svakodnevne aktivnosti i u radni prostor. Budite otvoreni za saradnju sa Devicom i Bikom. LJUBAV: Komunicirajte više i trudite se da mislite na potrebe partnera. Slobodni mogu da očekuju simpatije od strane Bika ili Lava. ZDRAVLJE: Počnite da se bavite sportom, najbolje bi bilo nekim grupnim, potrebna vam je aktivnost ali i društvo.

Vodolija

POSAO: Zaboravite na planove koji iziskuju veliki novac, usmerite se na manje ciljeve i stremite ka njima. Komunicirajte više sa nadređenima. LJUBAV: Otputujte negde na nekoliko dana bez partnera, sa prijateljima ili porodicom. Prijaće vam da razmislite o svemu što vas muči. ZDRAVLJE: Namirnice koje unosite čine da se osećate bezvoljno. Odradite test intolerancije na hranu.

Ribe

POSAO: Niste imali dovoljno vremena da menjate radno mesto, zato sada osećate nervozu i nezadovoljstvo. Budite ažurniji kada su promene u pitanju. LJUBAV: Razgovarajte sa partnerom o svim problemima i pokušajte da mu približite kako se osećate. U drugom delu dana moguće raspravke zbog finansijkih problema. ZDRAVLJE: Počnite sa dijetom.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

 Tekst: Lepa&Srećna