OVAN

Posao: Danas ćete morati da uložite mnogo truda, ali nekako ćete uspeti da sve završite na vreme. Ljubav: Provedite malo kvalitetnog vremena sa partnerom, morate da obratite više pažnje na komunikaciju. Zdravlje: Vi ste dobro, ali će vas bolest u porodici jako prodrmati. Odmarajte se više.

BIK

Posao: Možete sklopiti lep posao danas, sve će zavisiti od vaše umešnosti u pregovaranju i sposobnosti da ubedite klijenta. Ljubav: Napetosti i nervoza povezani su sa finansijama, ako živite zajedno s partnerom, napravite jasan dogovor. Zdravlje: Manje tegobe, proći će uz pomoć prirodnih lekovitih sredstava.

BLIZANCI

Posao: Odličan razvoj događaja, sledi vam unapređenje ili angažman na zanimljivom i unosnom projektu. Ljubav: Usamljeni pripadnici znaka upoznaju novu osobu preko člana porodice. Zdravlje: Previše brinete za sve pa i za svoje zdravlje.

RAK

Posao: Slede velike promene u organizaciji, ali vaše strepnje će se pokazati neosnovane. Ljubav: Niste u srećnom ljubavnom trenutku, ali vam odličnu podršku i priliku za provod daju prijatelji. Zdravlje: Bolovi, ali sve će se smiriti za par dana.

LAV

Posao: Ako ste nedavno promenili radno mesto, osetićete veliki pritisak - ne brinite, obim posla neće uvek biti toliki. Ljubav: Biće dosta oscilacija, promene raspoloženja, nije trenutak za velike planove. Zdravlje: Nikako da se vratite u formu, razmislite o svojim životnim navikama.

DEVICA

Posao: Napravili ste par pogrešnih poteza, pa će vam trebati dosta sreće da prevaziđete probleme. Ljubav: Slobodno počnite da planirate kraći put, partner će biti oduševljen. Zdravlje: Promenite ishranu, imaćete više energije.

VAGA

Posao: Konačno profesionalna satisfakcija, ako radite na proviziju, stiže veliki dobitak. Ljubav: Upadate u sumnje, ne dozvolite da partner to primeti. Zdravlje: Možete malo i da usporite s vežbanjem, povremeno preterujete.

ŠKORPIJA

Posao: Dobićete lepu podršku, možda i savete koji će se pokazati izuzetno korisnim. Ljubav: Pokažite ljubav partneru, naglasite da brinete za njega i uživate u njegovom društvu. Zdravlje: Mnogo brze hrane ili višak alkohola neće vam doneti ničeg dobrog.

STRELAC

Posao: Namučili su vas finansijski problemi, ali taj se loš period sada završava. Ljubav: Možda je vreme da razgovarate o budućnosti, razmislite da li je inicijativa za to na vama. Zdravlje: Isplatiće se što pazite na ishranu, nastavite s tom praksom.

JARAC

Posao: Pažljivo s parama, bilo da radite s njim ili nosite neke veće sume ličnog novca. Ljubav: Muke u partnerskom odnosu, posebno ako ste u braku. Zdravlje: Što pre osmislite plan zdrave ishrane i redovnog vežbanja.

VODOLIJA

Posao: Šefovi očekuju više, moraćete da zapnete. LJUBAV: Mnogo ste odsutni od kuće, vreme je da se malo posvetite porodici. Zdravlje: Prolaze tegobe, ali ostaje period rekonvalescencije.

RIBE

Posao: Donosite uštedu kompaniji, a to neće proći bez zasluga za vas lično. Ljubav: Nije najbolji trenutak da organizujete put u dvoje, bolje je da ostanete u okruženju prijatelja i porodice. Zdravlje: Morate promeniti mentalni stav, to će se odraziti i na fizičko stanje.

Pročitajte i mesečni horoskop za mart.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV) Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.