Pročitajte dnevni horoskop za 10. mart i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja!

Ovan

POSAO: Zaboravili ste važne sastanke i zbog toga izgledate neozbiljno. Potrudite se da napravite bolju organizaciju dana i da postignete sve što ste isplanirali. LJUBAV: Volite da se upuštate u kratke avanture, ali imate potrebu da budete u ozbiljnoj vezi. ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima i mišićima. Osećate se premoreno i napeto.

Bik

POSAO: Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Ostanite na onome što već imate. LJUBAV:  Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Mislite da on sve može sam. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, mogući su bolovi ili osećaj ukočenosti.

Blizanci

POSAO: Zaboravite na sujetu. Nemate dovoljno vremena da se bavite tuđim komentarima. Shvatite savete dobronamerno i truide se da napredujete. LJUBAV: Zanemarili ste pažnju jedno Jarca, a to može da bude velika greška. Potrudite se da je ispravite. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i gripa, osetljivi ste na promene vremena.

Rak

POSAO: Pojasnite svoje ideje kolegama. Odbijene su jer ih niste dovoljno dobro obrazložili. Imaćete priliku za promenu u prvom delu dana. LJUBAV: Dajete sve od sebe, ali partner vas ne primećuje. Možda je vreme za promenu i izlazak iz toksičnog odnosa. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali ste pospani, ne spavate dovoljno. Trudite se da ležete ranije.

Lav

POSAO: Moraćete da razmislite o upisivanju dodatnih kurseva, obuka ili doškolovavanju, kako ne biste bili zamenjeni u timu. Nedostaju vam određene kvalifikacije. LJUBAV: Budite bez brige kada je vaš partner u pitanju. Posvećeni ste vezi i odnosu, pa je sve kako treba. ZDRAVLJE: Zaboravite na nezdravu hranu i grickalice, vreme je da menjate navike.

Devica

POSAO: Ako želite zaista da uspete, morate da se posvetite karijeri i zaboravite na privatne probleme. Potražite podršku pirjatelja i porodice. LJUBAV: Zapostavili ste vezu zbog problema na poslu i teško ćete to prevazići. Razmislite o tome da odete zajedno na putovanje i da provedete više vremena zajedno.  ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade i gripa, skloni ste virusnim infekcijama. 


Vaga

POSAO: Posvetite se privatnom biznisu ili razmislite o idejama koje ste imali u vezi sa dodatnom zaradom. Sada je idealan trenutak za to. LJUBAV: Dugo ste u istoj situaciji, drugi deo dana možda donosi neočekivane promene. Razmislite o tome šta želite da postignete na ljubavnom planu. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zglobovima.

Škorpija

POSAO: Ne možete da živite od stare slave. Odvojite malo vremena kod kuće da uradite neke važne stvari i da se na poslu bolje pokažete. LJUBAV: Nemate strpljenja i zato često dolazi do konflikta. Poboljšajte komunikaciju i provodite više vremena zajedno. ZDRAVLJE: Hranite se nezdravo, mogući problemi sa želucem i bolovi u stomaku.

Strelac

POSAO: Konačno ste se osmelili na nove korake. Potrudite se da ostanete istrajni i psovećeni zadacima, poduhvati na kojima sada radite mogu da vam donesu veliki profit. LJUBAV: Oprostili ste partneru neke stvari, ali i dalje o tome razmišljate. Promenite to, ili nastavite dalje, ili pronađite novog partnera. ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u vratu i ramenima.

Jarac

POSAO: Često impulsivno reagujete i zbog toga donosite pogrešne odluke. Mnogi vaši postupci se u kolektivu prepričavaju. Potrudite se da popravite sliku o sebi. LJUBAV: Ignoriše vas osoba koja vam se dopada i to vam izaziva nezadovoljstvo. Nije sve tako crno, doći će do promene u skorijoj budućnosti. ZDRAVLJE: Imate dosta energije i elana.

Vodolija

POSAO: Privatni i dodatni poslovi su vam oduzeli mnogo vremena, a doneli malo novca. Ipak je vreme da se stabilizujete. Ne razmišljajte o kreditima i pozajmicama. LJUBAV: U prvom delu dana očekujte iznenađenja i poznanstva sa Rakom ili Devicom. Osetićete privlačnost i snažne emocije. ZDRAVLJE: Proverite srce i krvni pritisak.

Ribe

POSAO: Kajete se zbog toga što niste imali hrabrosti za nove poduhvate. U prvom delu dana vas očekuju važni sastanci, potrudite se da ovaj put ne propustite prilike. LJUBAV: Zaboravili ste da je za dobar odnos najvažnija komunikacija. Nemjte da krijete šta vas muči, partner može da vam pomogne da prevaziđete probleme. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u zglobovima i mišićima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Tekst: Lepa&Srečna/K.L.