OVAN

POSAO: Nova godina je na pragu. Sve polako završavajte što vam je potrebno. Niste neko ko voli da ostavi poslove od danas do sutra.  LJUBAV: Dobro se osećate u vezi sa osobom koja vam je draga i sa kojom ste tek stupili u ljubavnu vezu.  ZDRAVLJE: Imate dobro i vitalno telo. Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Morate da uspostavite neki rad u firmi ili kako imate dobar osećaj da zaposlite nekog ko je sposoban da zavede red. Potrebno će biti u narednih par dana.  LJUBAV: Aspekat za ljubav vam danas nije posebno naglašen ali to može pre da se protumači da ste pomalo neraspoloženi.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

BLIZANAC

POSAO: Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. Mnogi su skloni da vas poremete posebno kada je predpraznično veselje. Pazite na novac.  LJUBAV: Dobro vam je stanje u braku jer imate osobu koja je energetski jača od vas i koja vas čuva od ostalih loših sila.  ZDRAVLJE: Smirite svoj duh.

RAK

POSAO: Danas ste imulsivni, previše direktni. Čak se možete izvikati na nekog od kolega. Neće im biti prijatno. Ukoliko ste nadređeni loše reči sačuvajte za sebe.  LJUBAV: Partner ne želi da bude pored vas ukoliko ste neraspoloženi. Potrudite se da smirite svoje emocije kupovinom karte za novogodišnji doček.  ZDRAVLJE: Mislite na svoj želudac.

LAV

POSAO: Mislite da možete sami da budete na ovom svetu kada je posao u pitanju. Moraćete ipak da napravite saradnju sa jednom muškom osobom iz znaka Ribe.  LJUBAV: Ukoliko ste sami u obzir dolazi samo erotska veza sa Bikom ili Škorpijom.  ZDRAVLJE: Mislite na svoje svoje zdravlje koristeći zdravu hranu, dobru vodu.

DEVICA

POSAO: Vama je svaki dan radan. Ovaj dan može biti vrlo naporan za sve Device. Nije poželjno da se preforsirate. Biće dana. Opustite se.  LJUBAV: Partner je željan prave ljubavi sa vama. Pokažite emocije, koje imate, prekinite tu energiju sakrivanja.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate, bez većih promena.

VAGA

POSAO: Morate da se angažujete oko jednog projekta koji je važan za naredni period. Čuvajte snagu, energiju i naravno, ideje.   LJUBAV: Previše ste pretrpani nekim obavezama koje vam generalno nisu potrebne. Zbog toga zapostavljate svoj ljubavni život i osobu koja vas želi.  ZDRAVLJE: Manji problem sa bešikom.

ŠKORPIJA

POSAO: Trebalo bi da se više orijentišete ka finansijama ili slabo zarađujete ili niste nikako spremni na neke nove poduhvate.  LJUBAV: Ne ulazite u vezu sa osobom koja je zauzeta. Nisu vam sada potrebne tajne ljubavi. Treba vam neko da bude pored vas.  ZDRAVLJE: Hladno vam smeta.

STRELAC

POSAO: Mislite da ste sve završili do kraja ove godine - ali ne. Ovo je dan kada ćete tek dobiti instrukcije šta dalje u budućnost.  LJUBAV: Manje se bavite nekim trivijalnim pričama, komentarima, stvarima koje mogu da budu više problem za vas nego iskonska prava reč ljubavi.  ZDRAVLJE: Smirite želudac. Mnogo mlečnih proizvoda unosite.

JARAC

POSAO: Kreirajte, inovirajte, ne čekajte osobe koje se razvlače. Vi ste najbolji kada je posao u pitanju. Imaćete danas brzu zaradu.  LJUBAV: Odličan dan za sve i one koji su zaljubljeni i one koji su usamljeni. Svoju dušu pronalazite na jednom većem skupu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Planirajte danas da neorganizujete velike poslovne poduhvate. Finansijski možete imati loš dan. Nikako se ne upuštajte u bilo kakve novčane transakcije.  LJUBAV: Na dobrom ste putu da danas imate sasvim običan dan ali zato noć će vam biti sjajna. Ako provedete sa jednom Vagom tu istu noć, nema promašaja.  ZDRAVLJE: Noge, stopala, gležnjevi osetljivi.

RIBE

POSAO: Mislite na praznike. Kao da ste odlutali. Čas vam se radi, čas ne. Možda bolje da to ostavite što imate za sutra.  LJUBAV: Čuvajte se sukoba ali mišljenja. Kad zađete u neku temu zaista kao prava Riba ste, upletete se u mulj i nikako da se iskobeljate.  ZDRAVLJE: Faza pospanosti.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković