OVAN

POSAO: Budite spremni na kompromise, ustupke. Izbegavajte loše izjave, reči. Vi ste neko ko nadahnjuje.  LJUBAV: Imate danas nešto važno da raščistite sa voljenom osobom. To je dobro, da biste bili spremni za novogodišnju noć.  ZDRAVLJE: Kritičan da za one sa bolovima u nogama.

BIK

POSAO: Odlično znate kako da upotrebite svoj rukovodeći položaj. Danas samo pravite plan. Od naredne sedmice već ćete da date instrukcije.  LJUBAV: Odličan dan za sve emotivce, sanjalice, romantike. Imate divan dan kao i veče sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Mislite samo na dobro.

BLIZANAC

POSAO: Nemarnost, neorganizacija. Više ste nezadovoljni nego što vam se ne radi. Promenite kurs poslovanja, imaćete više uspeha.  LJUBAV: Očekujete dobar provod, dobru noć večeras. Blizanac u braku smišlja kako da izađe iz kuće izbace iz sebe negativno.  ZDRAVLJE: Pomalo vaša nervoza se prenosi i na okruženje.  

RAK

POSAO: Odličan dan za poslove sa morem, brodovima, putovanjima u daleko inostarnstvo. Iskoristite pomoć jednog Blizanca ili Ribe.  LJUBAV: Emotivnu vezu imate sa Ribama ili Škorpijama. Ta veza vam najviše prija, puna je iskrenih razmena osećanja. To je vaš teren.  ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

LAV

POSAO: Danas ćete sebično da čuvate svoje ideje, planove. Iako je možda bolje da podelite sa vašim saradnicima, ipak držite se svog unutrašnjeg glasa.  LJUBAV: Budite prisniji sa voljenom osobom. Manje pričajte o poslu više o ljubavi. Značiće i jednom i drugom.  ZDRAVLJE: Problem sa nervima, posebno noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Možda ste se uspavali ili nemate dovoljno energije. Šta god daje, navalite na rad i sve ćete to već nekako srediti po dobrim standardima.  LJUBAV: Kontrola voljene osobe nije potrebna. Nemate tajni ni suparništva. Sreća vam predstoji.  ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na čulo vida. Problematično duži period.  

VAGA

POSAO: Danas super dan za sve koji žele popularnost. Posebno ako se bave umetničkim poslom. Ukoliko ste u kancelariji onda saradnja sa poznatom kompanijom.  LJUBAV: Ništa manje nije bitna ta popularnost ni za emotivan život. Slobodni će biti omiljeni u društvu.  ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u finansijskim problemima. Biće to dan kada možete da uradite nešto i za druge. Mnogi će vam biti zahvalni.  LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, onda zanemarujete potrebu partnera. Posvetite se više voljenoj osobi.  ZDRAVLJE: Mnogo se psihološki opterećujete zbog novca.

STRELAC

POSAO: Dobra jutarnja energija za zaradu. Osećate to. Sposobnost da radite sve što zamislite. Poslovni partneri su navikli da ste uvek kreativni.  LJUBAV: Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za učenjem, znanjem, putovanjem, poslovima koji zahtevaju kretanje.  ZDRAVLJE: Više nogo dobro.

JARAC

POSAO: Mnogo energije ulažete u tome da zaradite veliki novac. Imate sve šanse da se povežete sa svetom i to nikako ne ispuštajte.  LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, onda vas iritira jedna Vodolija. Preterano se udvara i ruši vaš unutrašnji mir.  ZDRAVLJE: Važno je da se pazi na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Maštoviti ste danas. To je odlično za nekog poput vas, ko zna da koristi metafiziku u svemu, pa i u poslu kojim se bavite. LJUBAV: Borite se sa unutrašnjim strahovima. Sviđa vam se neko iz vašeg okruženja, posla…ali nikako da se ohrabrite.  ZDRAVLJE: Pazite noću dok vozite. Više koncentracije.

RIBE

POSAO: Mešate dve energije. Jedna je posao, druga emotivni život. To nije dobro za poslovanje. Stabilizujte se.  LJUBAV: Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Potražite pomoć prijatelja koji je veštiji od vas u ljubavnim igrama.  ZDRAVLJE: Stres rešavajte vežbama.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković