OVAN

POSAO: Ozbiljan razgovor sa inostranstvom. Mesec je u vašem šestom polju posla, komunikacija, zdravlja. LJUBAV: Posao vam je na prvom mestu pa će vaši razgovori i ljubav nekako biti okrenuti više o brigi za egzistenciju, poslovne transfere, razne delatnosti. ZDRAVLJE: Pomalo problem sa disanjem.

BIK

POSAO: Potrebna vam je pomoć jedne ženske osobe koja može da unapredi posao ili vas poveže sa bitnim osobama. LJUBAV: Iako se ponekad ponašate nezainteresovano pa čak i neotesano, vašeg simpatizera to izgleda privlači. On voli taj vaš ego. ZDRAVLJE: Čuvajte se neraspoloženja.

BLIZANCI

POSAO: Sve vam ide od ruke. Bićete prezauzeti. Volite tu dinamiku. Uživajte. LJUBAV: Vi smatrate da je vreme za ljubav i sreću. Slobodni će imati dinamičan početak dana. Oni u braku očekuje bolje popodne. Više ljubavi, šarma, nežnosti. ZDRAVLJE: Preterano unosite alkohol.

RAK

POSAO: Dobar dan za putovanje i saradnju sa vazdušnim znakovima. Sa Vodolijom odlična komunikacija. LJUBAV: Imate vezu koja je trenutno u krizi. Želeli ste sve za sebe i želja druge strane je bila teško ispoštovana. Promenite ponašanje. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje uz dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Oni koji očekuju posao ili promenu može im se ostvariti. Bićete sigurno neko ko pokreće totalno nove trendove. LJUBAV: Slobodni će biti kao i uvek u centru pažnje. Ako imate susret sa Strelcem, Vodolijom ili Vagom biće pravi pogodak. ZDRAVLJE: Ponovo problem sa kostima, zubima.

DEVICA

POSAO: Za svaku Devicu koja želi da pokrene nešto novo ili svoj plan prosledi, treba da bude povezana sa Bikom ili Vodolijom. LJUBAV: Oni koji su sami moraju posebno da obrate pažnju na svoj osećaj da su dovoljno dobri i vredni pažnje. Više samovrednovanja. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste a zdravlje je za sada stabilno.

VAGA

POSAO: Veliki novac danas. Rešite pravno neki proces ako je potrebno. Saradnja sa drugom Vagom. Uradite sve što je potrebno za dobar posao. LJUBAV: Super dan za sve Vage za ljubav sa strancima. Ovo može da bude lepo poznanstvo koje ima šansu da traje. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na nervni sistem i abdomen.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa Jarcem ili drugom Škorpijom vam može doneti prosperitet. Dobar dan za saradnju sa uticajnim ljudima. LJUBAV: Nova veza nije na putu ali poznanstvo znači da izađete iz začaranog kruga prošlosti. Današnji dan donosi mlađe osobe. ZDRAVLJE: Cela leva strana tela osetljiva.

STRELAC

POSAO: Danas ste punu entuzijazma, to donosi Strelčevima dobru energiju zarade, novac. LJUBAV: Čeka vas novo poznanstvo sa Vodolijom,Vagom ili Devicom. Oni koji su u braku ili vezi imaju potrebu da partneru naprave lepo iznenađenje. ZDRAVLJE: Pritisak ili pregled krvne slike je potreban.

JARAC

POSAO: Jedan moćan Rak želi važan posao sa vama. Ućićete u taj izazov, iako niste preterano voljni. LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Vodolije. To je osoba koja vas dugo očekuje. Ponudiće vam zajedničko putovanje. Prihvatite izazov. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada treba obratiti pažnju na stomak.

VODOLIJA

POSAO: Dobri ste u poslovima koji traže komunikaciju, veštinu govora, oratoričke sposobnosti. LJUBAV: Okrenite se više partneru. Budite postojaniji kada su emocije u pitanju. Ako ste u braku za energičnim Ovnom onda ćete i te kako da se potrudite. ZDRAVLJE: Virusi. Uzimajte više vitamina C.

RIBE

POSAO: Finansije su vam odlične danas. Uložite u neki inostrani projekat. Isplatiće vam se i bićete traženi na dalje. LJUBAV: Otvoreni ste i pokazujete sve svoje emotivne kvalitete. Partner to vidi i zbog toga je veran, želi život sa vama. ZDRAVLJE: Nikako ne razmišljajte negativno.

Pročitajte i koji horoskopski znakovi nikad ne varaju partnere.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković

BONUS VIDEO

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok