Nova godina je počela, a sa njenim dolaskom uvek razmišljamo o novim planovima, idejama, uspesima... Astrologija smatra kako uspeh i sreća često zavise od položaja i kretanja planeta i da u skladu sa time treba planirati važne poteze.

U januaru nas čeka nekoliko velikih astroloških promena, za koje astrolozi kažu da će biti najmoćniji dani u januaru 2024. godine. Svaki od njih je pozitivan i može da bude vaš najsrećniji dan u prvom mesecu godine:

2. januar

Danas Merkur završava svoj retrogradni hod, sa čime se i prekida veoma izazovan astrološki period. Merkur predstavlja inteligenciju, putovanja i finansije, pa će ova polja konačno početi da cvetaju.

4. januar

Na ovaj dan uticaj Marsa biće najsnažniji i doneće nam snažnu želju da se borimo i idemo napred. Do 13. februara Mars će biti u najboljoj poziciji u celoj 2024. godini, pa se potrudite da iskoristite jak potencijal ovih srećnih dana.

srecna zena.jpg
Shutterstock  

14. januar

Merkur na ovaj dan ulazi u znak Jarcu, u kojem se "dobro oseća", a nas podstiče da postanemo bolji na duhovnom i intelektualnom nivou.

23. januar

Tog dana Venera će ući u znak Jarca i doneti nam totalno blagostanje na svim nivoima, naročito na polju ljubavi, kao i nalet energije

27. januar

Uran na ovaj dan završava svoj retrogradni hod, a ovaj stro tranzit će imati vrlo snažan, blagotvoran efekat. Očekujte lepa iznenađenja. Pročitajte i Godišnji horoskop za 2024. godinu.

BONUS VIDEO

DA LI JE MOGUĆE UŠTEDETI NOVAC U JANUARU? Stručnjaci otkrili najefektivnije načine da ne ostanete PRAZNOG NOVČANIKA Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna/B.S.