OVAN

POSAO: Potrebno je da neko vreme se prepustite analizi onoga šta ste uradili do sada. LJUBAV: Žena Ovan može imati poteškoća u ljubavi, dok muški Ovan i dalje traži svoju idealnu polovinu. ZDRAVLJE: Čuvajte donji deo kičme.

BIK

POSAO: Ne tražite previše naklon saradnika. Krenite sami u posao koji želite. LJUBAV: Ukoliko ste sami morate da se potrudite oko jedne osobe iz znaka Ribe. Prilično je zatvorena ali puna strasti. ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

BLIZANCI

POSAO: Saradnici su danas dobri i učtivi prema vama. Vi to cenite i bićete zadovoljni poslovnim poduhvatom. LJUBAV: Partner dosta očekuje od vas. Više nežnosti dobro će doći. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

RAK

POSAO: Moraćete više duhovnosti da unesete u ono što radite. Ne preterujte sa materijalnim. LJUBAV: Emocije su uglavnom okrenute osobama koja je iz vatrenog sazvežđa jer sa njima imate odličnu komunikaciju. ZDRAVLJE: Sa partnerom vežbajte.

LAV

POSAO: Saradnja sa drugima neće biti laka. Morate da uložite dodatni napor da bi sve sredili da bude po vašoj volji. LJUBAV: Imate prefinjen ukus kada je u pitanju partnerstvo. Imate sve šanse da se upoznate sa osobom koja traži mnogo. ZDRAVLJE: Pazite se pada, uganuća.

DEVICA

POSAO: Nikako ne odbijajte saradnju sa Rakom ili Škorpijom. Novac očekujte češće. LJUBAV: Rasejanost. Niste definisali sebe i svoje želje. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

VAGA

POSAO: Dobar period za novac. Imate aspekat da napravite odličan posao sa strancima. LJUBAV: Vaš partner je često van kuće i pomalo rigidan prema ukućanima. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Verovatno ćete morati iznenada na put. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu iz znaka Devica ili Jarac. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

STRELAC

POSAO: Imaćete predlog novih ideja od strane osobe iz znaka Bik ili Rak. LJUBAV: Potreba za stabilnom vezom je na putu ostvarenja. ZDRAVLJE: Samo prava i iskrena ljubav može da vas izleči i zaceli.

JARAC

POSAO: Aspekti obećavaju više snage i volje za angažman na polju novih projekata. LJUBAV: Najviše udvarača će biti iz zemljanog sazvežđa. Jedan Bik mnogo razmišlja o vama. ZDRAVLJE: Obavezno promenite ritam života.

VODOLIJA

POSAO: Iako ste vezani za svoje dobre prijatelje u ovom trenutku, bi trebalo da potražite pomoć od jedne ambiciozne, uticajne Lavice. LJUBAV: Mogućnost da na lep način i normalnom komunikacijom sredite vaše unutrašnje stvari. ZDRAVLJE: Preterano ste emotivni i to narušava vaše zdravlje.

RIBE

POSAO: Imaćete dane kada zarađujete dosta a biće dana kada ćete imati otežanja. Danas imate novac! LJUBAV: Potrudite se oko voljene osobe, više. Zaslužuje to. ZDRAVLJE: Obrate pažnju na štitnu žlezdu.

Pročitajte i Šta nam donosi nastrastveniji astro tranzit do 29. decembra.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković