Veneraje ušla upolje Škorpije 4.decembra, gde će se zadržati sve do 29. u mesecu. Kako je u pitanju tranzit slavne ljubavne planete u znak kojim upravljaju borberni Mars i Pluton, ovo je, prema astrolozima, period kada su lični odnosi na velikom testu i moguće su velike promene.

Zbog dominacije Venere, u samom centru pažnje je ljubav i posvećenost partneru, a ljubavna planeta podstiče nas na iskrenost i hrabrost za potpuno otvorene razgovore.

Ovaj "strastveni tranzit", kako astrolozi nazivaju Veneru u Škorpiji, je istovremeno i period ispunjavanja želja, ali i odlučnosti i osvajanja, što će dodatno podstaći slobodne osobe u potrazi za partnerom.

devojka na ljubavnom sastanku-min.jpg
Shutterstock  

Venera u Škorpiji ovoga puta je posebno blagonaklona prema Ovnu, Blizancima i, logično, Škorpiji.

Zauzeti Ovnovi podići će svoju vezu na viši nivo i neprestano ulagati u nju, dok će slobodnim pripadnicima ovog znaka Venera u Škorpiji konačno doneti emotivnu vezu kakvu su dugo priželjkivali.

Za Blizance u ovom periodu ključna je komunikacija - i ako žele da ostanu u trenutnoj vezi, i ako žele da započnu novu. Sa druge strane, Škorpija je opuštena i srećna, toliko da je ovo period kada će oprostiti svima i živeti samo za lepe trenutke. Pročitajte i ljubavni horoskop za decembar.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy