OVAN

POSAO: Poželjno je izbegavati rasprave i funkcionisati što je moguće tolerantnije. Ipak je od velike koristi da danas budete diplomata. LJUBAV: Uživajte u društvu dragih osoba, jer ste to i zaslužili.  ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

BIK

POSAO: Pošto ste nefleksibilni, da li razmišljate o svom konkretnom doprinosu u kolektivu? Morate da mislite malo i o drugima.  LJUBAV: Dramatizujete stvari na emotivnom planu. Većina pripadnika ovog znaka ne može da se žali na usamljenost.  ZDRAVLJE: Upala krajnika.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje vam se da budete malo smireniji, jer vas očekuje dan prepun šarenolikih događaja. LJUBAV: U odnosu sa partnerom zavladala je letargija. ZDRAVLJE: Problemi prolaznog karaktera.

RAK

POSAO: Malo tračeva sa strane ukazuje na to koliko vredite. Određene osobe iz vašeg kolektiva osećaju zavist prema vašem uspehu. LJUBAV: Za usamljene pripadnike ovoga znaka sledi poznanstvo sa jednim Jarcem ili Devicom.  ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Danas ste uspešni više u teoriji nego na materijalnom planu. To ne liči na vas. Ne dozvolite da vam lični razlozi zasmetaju u poslu.  LJUBAV: Imate svako pravo da se žalite na partnernovo ignorisanje.  ZDRAVLJE: Malaksalost vezana za vremenske promene.

DEVICA

POSAO: Učite se na tuđim greškama. Ukoliko manje dramatično shvatite reči iz radne okoline, bolje po vas. LJUBAV: Pripremate se za ozbiljan razgovor. ZDRAVLJE: Svako opterećenje na poslu vam stvara problem sa nervozom. 

VAGA

POSAO: Pokušajte da izgladite odnos sa pojedinim kolegama. Radićete u boljoj atmosferi. LJUBAV: Ostvariće se ono što želite sa voljenom osobom. Budite strpljivi. ZDRAVLJE: Pritisak vam često oscilira.  

ŠKORPIJA

POSAO: Imate hrabrosti za velike promene, naročito ako ste vi inicijator istih.  LJUBAV: Uživate u ljubavnom zanosu sa osobom koju ste tako dugo priželjkivali.  ZDRAVLJE: Nervozni ste više nego inače.

STRELAC

POSAO: Na novom radnom mestu ne očekujte veliku zaradu od samog početka. Ipak je potrebno da prođe neko vreme kako biste se dokazali novom poslodavcu. LJUBAV: Konsultujte se sa partnerom o važnim stvarima.  ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: Uspešan dan, posebno na finansijskom planu. Budite ponosni na sebe, svoju snagu i ambiciju.  LJUBAV: Čuvajte ono što imate, da ne biste zažalili kasnije.  ZDRAVLJE: Imate previše energije.

VODOLIJA

POSAO: Bilo bi dobro da počnete da podučavate druge, jer iskustvo koje ste stekli možete da podelite sa mladim snagama. LJUBAV: Moguća veza sa nekim ko živi ili radi u inostranstvu. Verovatno su to zemlje Skandinavije. ZDRAVLJE: Osetljivost na vreme, vazduh.

RIBE

POSAO: Oni koji dugo čekaju da se zaposle, dobiće danas potvrdan odgovor. LJUBAV: Pojaviće se neko drugi da vam pomuti palnove. Zaljubićete se. ZDRAVLJE: Alergije na određen tip hrane.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna