OVAN

POSAO: Pokušajte da razmislite pre nego donesete kapitalne odluke. Novac očekujte pred kraj dana. LJUBAV: U emotivnom životu morate postaviti realne temelje.  ZDRAVLJE: Kontraindikacije na lekove.

BIK

POSAO: Očekujete pozajmici od prijatelja ili voljene osobe.  LJUBAV: Susret sa osobom koja radi u banci.  ZDRAVLJE: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Radite sa mlađim osobama. Imaćete veću zaradu i zadovoljstvo.  LJUBAV: Imate osobu pored sebe koja je zahtevna, posebno ako je Bik u horoskopu.  ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RAK

POSAO: Ako imate novčanih dugovanja, bićete pritisnuti od strane banke ili neke strane kompanije.  LJUBAV: Povratite poverenje partnera tako što ćete kupiti neki lep poklon.  ZDRAVLJE: Previše radite. Odmarajte više.

LAV

POSAO: Vaš gazda kod koga radite unosi vam nervozu. Morate da popravite komunikaciju.   LJUBAV: Dosta dobar odnos sa ženskim Lavom i muškim Ovnom.  ZDRAVLJE: Čuvajte se ozleda.

DEVICA

POSAO: Današnji dan dobar za zaradu i početak novog posla. Važno je da budete uporni.  LJUBAV: Slobodne Device moraju da otvore svoju dušu. Dobar izbor za vas je Bik.  ZDRAVLJE: Čuvajte svoj imunitet vitaminima.

VAGA

POSAO: Saradnici oko vas nisu spremni da odgovore na energiju dinamične Vage. Zbog toga patite i morate da menjate kolektiv.  LJUBAV: Mislite na osobu koja nije blizu vas, verovatno je u nekoj zemlji preko okena.   ZDRAVLJE: Nikako slatkiši, kolači i ostala jaka energetska hrana.

ŠKORPIJA

POSAO: Otežanje na početku dana. Posle 13h, možete imati uspešniji poslovni dan.  LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju dobar dan sa osobom iz okruženja. Možda je to neko ko vas se sviđa duži period.  ZDRAVLJE: Koža osetljiva.

STRELAC

POSAO: Ovo je dobar dan za promenu posla ili vam se rađaju nove ideje.  LJUBAV: Niste raspoloženi za raspravu sa partnerom. Često morate da se pravdate gde ste bili, šta ste radili…?  ZDRAVLJE: Pritisak vam opet smeta. 

JARAC

POSAO: Svi Jarčevi vole početak nedelje, jer su neko ko voli red i disciplinu. Ovo je dosta povoljan dan za finansije.  LJUBAV: Ako ste žena Jarac, udvara vam se mlađi partner. Muški Jarac mora da se stabilizuje kroz brak.  ZDRAVLJE: Reumatični bolovi osećaju stariji pripadnici ovog sazvežđa.

VODOLIJA

POSAO: Još uvek imate pritisak onih saradnika koji su nesposobni da sami nešto organizuju. Morate biti strožiji.  LJUBAV: Dobra energija za ljubav ide preko osobe iz znaka Strela, Bik ili Ribe. ZDRAVLJE: Oscilacije emotivne.

RIBE

POSAO: Sve je važno u poslovanju. Morate da se okrenete ljubaznosti, diplomatiji, estetici.  LJUBAV: Sa Vodolijom gledajte da stvorite dobar ljubavni odnos ukoliko ste sami. Ako ste u braku morate da se pozabavite željama partnera.  ZDRAVLJE: Jak imunitet, dobro zdravlje.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna