Dnevni horoskop za 26. avgust 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Veoma ste ambiciozni kada je neki novi projekat u pitanju. LJUBAV: Preko prijatelja upoznajete veliku ljubav. Oni u braku imaji dobar i prijateljski odnos sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Nervoza vas često deprimira.

BIK

POSAO: Dobar dan za novac. Sve što radite biće plodonosno. LJUBAV: Tražite ljubav a mislite o čistoj strasti. Opredelite se šta je prioritet. ZDRAVLJE: Niste raspoloženi za bilo kakvo energetsko trošenje.

BLIZANCI

POSAO: Ako želite novac ili morate hitno da pozajmite neka to bude neko iz znaka Vodolija ili Vaga. LJUBAV: Očekujete poziv iz druge zemlje. To je osoba koja ima različitu kulturu i shvatanja od vas. ZDRAVLJE: Uživate u suncu i moru.

RAK

POSAO: Dobar dan za novac drugih. Svi koji traže neku vrstu pozajmice mogu da se obrate prijateljima. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni, bez nekih otežanja. Slobodni Rak susret sa Vodolijom. ZDRAVLJE: Što više tečnosti u organizam.

LAV

POSAO: Sarađujte sa osobom sa kojom delite život. LJUBAV: Važan je odnos sa partnerom jer bez njega vama ništa ne znači sjaj, glamur, prividna sreća. ZDRAVLJE: Pripazite da se preterano ne izlažete suncu. Težak dan.

DEVICA

POSAO: Posao vam omogućava mnogo blagodeti. Na primer da dosta putujete. LJUBAV: Želite promenu. Osećate dosadu u bračnom životu. ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.

VAGA

POSAO: Dobar poslovni dan za one koji se bave ugostiteljstvo. Dobra zarada predstoji. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. Nije vam potrebno ništa više u životu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Uvek velike ideje pred vama. Pokrenućete se krajem naredne nedelje. LJUBAV: Volite da eksperimentišete u ljubavi. Verovatno će vaš partner da bude neko ko će morati da dokazuje ljubav. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

STRELAC

POSAO: Odličan dan za one osobe koje se bave poslovima sporta, fitnesa, joge… LJUBAV: Dobar provod je pred vama. Iskoristite ovu noć. ZDRAVLJE: Mislite više na zdravlje, nego što imate realan problem.

JARAC

POSAO: Niste raspoloženi danas da radite neke važne i bitne stvari za svoj privatan biznis. LJUBAV: Imate lep susret na moru ili ukoliko ste se odlučili da provedete odmor na planini. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Pokrenite se od ove nedelje, recimo sreda ili četvrtak dobar dan za vaše sazvežđe. LJUBAV: Važan vam je odnos sa partnerom jer mislite da je on jedina vaša prava podrška i prijatelj. ZDRAVLJE: Niste opterećeni nekim teškim bolestima ili problemima.

RIBE

POSAO: Potrebno je da se bavite nekim inovatorskim poslom koji vam unosi raspoloženje u život. LJUBAV: Težite tajnim ljubavima. Ako ste u braku onda će vam biti teže da to ostvarite. ZDRAVLJE: Psihološki ste rastrzani.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna