OVAN

POSAO: Potrebno je puno toga da razrešite. Tražili ste nečiju pomoć. LJUBAV: Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra, jer daje partnera koji zna da bude dosta samoživ i težak za komunikaciju. ZDRAVLJE: Napor na poslu.

BIK

POSAO: Preterana kritika. Smeta vam tuđa površnost, volite preciznost. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali. LJUBAV: Neko ko vam se udvara nije prijatan za vaše mišljenje. Želite novo poznanstvo. A možda se odlučite i na samoću. ZDRAVLJE: Kontrolišite nervozu.

BLIZANCI

POSAO: Moguće su sitne neugodnosti, ukoliko želite da otputujete. Ako je inostranstvo, čuvajte novac i isprave. LJUBAV: Sve što se dogodi poželećete da podelite sa drugima. Razmislite da možda partner nije zaslužan za sve što vam se dešava u životu. ZDRAVLJE: Pritisak varira.

RAK

POSAO: Poslovne aktivnosti potrebno je svesti na razumnu meru. Razlozi za stanje koje nije dobro, samo su subjektivni i zavisi od konkretne situacije. LJUBAV: Rakovi koji nisu u vezi ili braku, imaju predispozicije za nova iskušenja, poznanstva ali isto tako i velike izazove. ZDRAVLJE: Ukoliko osećate malaksalost, javite se doktoru.

LAV

POSAO: Objektivno težak dan. Morate da se stabilizujete ukoliko želite da napredujete.  LJUBAV: Razmišljate o vernosti partnera. Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge. ZDRAVLJE: Osetljiv digestivni trakt.

DEVICA

POSAO: Jarac vam je dobar savetnik. Pomoću Lava umožavate novac. Novac ulažete u mali privatan biznis. Dobar dan za novi početak, šta god da radite.  LJUBAV: Devicu u braku muči novac. Česte svađe sa partnerom zbog finansijskog statusa.  ZDRAVLJE: Nećete patiti od nervoze tokom dana, ali sami sebi namećete stres bez potrebe.

VAGA

POSAO: Podržavate toleranciju i strpljenje, na taj način funkcionišete. U protivnom, nervoza će postati neminovna posledica.  LJUBAV: Potrebno vam je više od razumevanja, više od pažnje. Volite da volite tako da ste uvek u potrazi za ljubavlju.  ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac leži u poslovima povezanim sa tečnostima ili hranom. Možda ste ugostitelj, trgovac, ako niste, dobro bi bilo da radite poslove toga tipa. LJUBAV: Možete računati na dobar period ukoliko ste slobodni. Zapravo svi koji nemaju neku stabilnost onda mogu da očekuju ako ništa, bolji provod.  ZDRAVLJE: Zdravlje narušava porodični problem.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o novom poslovnom projektu, niste opušteni. Nervozni ste i tražite da svi oko vas budu poput senke.   LJUBAV: Emotivno ćete biti pritisnuti od strane jedne muške Škorpije ukoliko ste žena Strelac. Ako ste muškarac Strelac, onda vas očekuje apsolutna sloboda.  ZDRAVLJE: Stres pred vama.

JARAC

POSAO: Većina Jarčeva ovog racionalnog zemljanog znaka nema problema sa novcem. Potrebno vam je još više posla. Previše ste ambiciozni.  LJUBAV: Emotivno se osećate napušteno. Da li ste uopšte vi napušteni ili ste možda nekoga ostavili. Važno je biti iskren i realan i priznati.  ZDRAVLJE: Bolje se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Dinamične Vodolije, pune strasti i energije, ne miruju. Sve su oči usmerene na vas. Postavlja se pitanje dokle će to da traje.  LJUBAV: Poznanstvo sa starijom osobom od vas. Volite situacije koje su neobične.  ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

RIBE

POSAO: Ribe koje rade u ustanovama zatvorenog tipa ili su okrenute temama koje traže duhovni rad, imaće uspeha. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu iz prošlosti. Vi se neviđate sa tom osobom, ali vam je stalno u mislima.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna