Dnevni horoskop za 20. avgust 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Tokom čitavog dana aktivni su aspekti koji upućuju na finansijske dobitke. Saradnja sa Devicom daje uspešan poslovni dan. LJUBAV: Drugi deo dana donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom. ZDRAVLJE: Bez većih promena, dosta dobro.

BIK

POSAO: Mislite da možete biti van dešavanja. Imate svoj cilj i put šta biste hteli da radite. LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u letargiju. ZDRAVLJE: Osvežite svoj život nekim sportom.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o privatnom poslovanju. Mislite da ćete biti boljeg raspoloženja i sreće ako nešto svoje pokrenete. LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

RAK

POSAO: Nova ponuda posla. Vreme će pokazati šta je dobro za vas. LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju i manje nervoze unose u zajednicu. ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju, nije dobro za rad organa u stomaku.

LAV

POSAO: Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko upićete emocije. Budite realniji prema saradnicima. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju jer ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti. ZDRAVLJE: Mislite na svoj vid.

DEVICA

POSAO: Intezivno druženje sa prijateljima daće razmišljanje o promenama ali se to neće odigrati brzo već je pokazano samo kao ideja. LJUBAV: Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. ZDRAVLJE: Potrebna je regeneracija organizmu kroz fizičke vežbe.

VAGA

POSAO: Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti. LJUBAV: Neodlučni ste. Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne... ZDRAVLJE: Čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

POSAO: Važni kontakti sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazvežđu i put ka ostvarenjeu cilja. Uvećanje finansija u drugoj polovini dana. LJUBAV: Dobar dan za ljubav. Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Važan dan za sve one koji imaju poslovni sastanak sa strancima. Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima organske hrane ili neke druge proizvodnje. LJUBAV: Strelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Temperatura.

JARAC

POSAO: Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. Dobar dan za novac. LJUBAV: Dobar dan za porodicu i decu. Srećni ste kada su vaši voljeni oko vas. ZDRAVLJE: Smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

POSAO: Imate jaku mentalnu snagu da pokrene sve što zamislite, iskoristite bogate unutrašnje resurse. LJUBAV: Partner ponekad zahteva previše od vas. Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko Vi smatrate da to treba da radite. ZDRAVLJE: Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.

RIBE

POSAO: Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno. LJUBAV: Sviđa vam se jedan Lav. Mislite da možete sa njim da igrate na kartu preterane nežnosti, tajnovitosti.  Više akcije. ZDRAVLJE: Umor vas stiže.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna