Dnevni horoskop za 15. avgust 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Danas ste skloni prepirkama i nesporazumima. Ne bi trebalo previše da se angažujete na poslu. Neka ovaj dan prođe.LJUBAV: Partner pokušava da vas razume, koliko je to moguće... ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

BIK

POSAO: Imaćete uspeha na poslu. Ako sarađujete sa Blizancima ili Vagom - još veće šanse za zaradu. LJUBAV: Dobar odnos sa nekim ko se bavi politikom ili radi u jakoj državnoj instituciji. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Dobro bi bilo da kroz društvo i neka nova poznanstva steknete dobre poslovne klijente i partnere. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi dan će vam proteći van kuće. ZDRAVLJE: Čuvajte noge.

RAK

POSAO: Veliki ste individualac u onome što radite. Danas vam je potrebna saradnja sa nekim poput Škorpije ili Ovna. LJUBAV: Sreća u ljubavi za vas ipak postoji, ako se opustite i budete manje zahtevni. ZDRAVLJE: Osećate malaksalost.

LAV

POSAO: Želite da što pre odete van države, kako biste napravili posao koji vas privlači. Niste raspoloženi za neke statične delatnosti.
LJUBAV: Lav u braku ima period romantičnih momenata. ZDRAVLJE: Čest problem sa venama.

DEVICA

POSAO: Bavite se poslovima koji razvijaju um i duh. Tu možete da zaradite. LJUBAV: Potreban vam je partner koji će vam otvoriti dušu. Dosta ste zatvoreni. ZDRAVLJE: Česte promene raspoloženja.

VAGA

POSAO: Morate da mislite pozitivno. Upadate u razne opsesije koje vam nisu potrebne. LJUBAV: Nestabilnost u ljubavi. Moguće prevare, afere, ljubomora. ZDRAVLJE: Čuvajte se nervoze jer može štitna žlezda da proradi.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da pomirite staro i novo. Tradicija ili nova harizma. Posao koji radite daće vam puno zadovoljstva, ali isto tako vas čeka i donošenje važnih odluka. LJUBAV: Ako ste sami, onda vas čeka nova ljubav preko posla. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

STRELAC

POSAO: Odličan dan za dobre poslove putem interneta, saobraćaja, trgovine. Novac stiže. LJUBAV: Slobodan Strelac želi da ostvari ljubav sa Ribama ili Vagom. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

JARAC

POSAO: Morate da se pazite loših saradnika. Moguća prevara. LJUBAV: U ljubavnom životu vladate apsolutno. Parner je neko ko vam sve oprašta i priznaje. ZDRAVLJE: Smanjite duvan, ukoliko ste pušač.

VODOLIJA

POSAO: Posao vam napreduje sa dobrim programom koji imate i čuvate dosta dugo. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu Vagu koja vas čas oduševljava, čas razočara. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Ne smete da dozvolite da vas saradnici gledaju pogrešno, da im nije jasno šta želite. Sve radite sami. LJUBAV: Imate dobru energiju sa Jarčevima, Ribama i Strelčevima. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna