OVAN

POSAO: Budite oprezni kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju. Nikako ne potpisujte ništa, a da predhodno dobro ne pročitate. LJUBAV: Morate da budete iskreniji u pokazivanju svojih osobina.  ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK

POSAO: Nije potrebno da se preterano angažujete ako ste nezaposleni i tražite posao. Sačekajte narednu nedelju.   LJUBAV: Ukoliko ste u nekom tržnom centru ili velikom šoping molu očekujte susret sa zanimljivim Lavom. Istina, neobično mesto za poznanstvo ali čuda se dešavaju.   ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru organizaciju. Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalnu energiju.  LJUBAV: Nemate trenutno rešenje za svoj brak. Mislite da će se stvari same odvijati iz dana u dan. Ipak morate da stupite u komunikaciju sa partnerom ako želite pravo stanje.  ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam unosi nemir.

RAK

POSAO: Zabluda. Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude ali to ćete morati da ostavite za vikend ili narednu sedmicu.  LJUBAV: Rak koji je slobodan može očekivati poziv osobe iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

LAV

POSAO: Nesporazum, prevara karakteristično za današnji dan.  LJUBAV: Slobodan Lav ima susret sa osobom koja ga neće preterano dotaći.  ZDRAVLJE: Vi ste jak tip energije, nećete imati većih problema.

DEVICA

POSAO: Poslovi sa rođacima ili bliskim prijateljima mogu biti odlični. Dobra saradnja i novac.  LJUBAV: Želite da budete u vezi ali isto tako i slobodni. Možete imati manju avanturu.  ZDRAVLJE: Potrebno je proveriti hormonski status.

VAGA

POSAO: Rođeni u prvoj dekadi imaju promenu posla.  LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja vas čini opuštenom.  ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Pridajete važnosti drugima i njihova mišljenja. Ostanite dosledni sebi, svojim stavovima.  LJUBAV: Volite društvo i zabavu. Verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu.  ZDRAVLJE: Visok pritisak.

STRELAC

POSAO: Važno je da se držite već postojećeg dogovora i da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, onda morate da obuzdate voljenu osobu da ne troši previše.  ZDRAVLJE: Više sporta.

JARAC

POSAO: Uvek za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu.  LJUBAV: Ako ste u braku morate nekada da čujete mišljenje partnera. Niste vi uvek u pravu.  ZDRAVLJE: Hipohondrični ste.

VODOLIJA

POSAO: Želite da neke stvari završite. Nećete da ostavite za naredni mesec. Mogućnost dobre zarade u toku dana.  LJUBAV: Niste sigurni da li želite da ostanete u braku. Bolji dan imaju oni koji su u vezi.  ZDRAVLJE: Čuvajte se nerviranja.

RIBE

POSAO: Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Nije dozvoljeno da vas drugi zbune.  LJUBAV: Pronađite smisao u vezi u kojoj ste. Ako se loše osećate onda je bolje da se raziđete.  ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna