OVAN

POSAO: Finansijski problemi. Morate da verujete više sebi i da ponekad učinite neko dobro delo kako bi vam se vratilo na dobro. LJUBAV: Emotivno ste u fazi razočaranja ukoliko ste sami. Ovan u vezi ili braku ima bolju klimu u ljubavnom životu.  ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

BIK

POSAO: Vi ste dosta estetski tip. Iskoristite sve svoje unutrašnje resurse, šarm, lepotu u poslu kojim se bavite.  LJUBAV: Zaljubljeni ste u ljubav. Nije teško da se okrenete pravim osobama samo ako želite.  ZDRAVLJE: Pazite na telesnu težinu.

BLIZANCI

POSAO: Nije potrebno da se previše opterećujete jer ste sposobni sve da uradite šta treba. Imaćete podršku svakog s kim budete sarađivali.  LJUBAV: Uvek ste mladoliki. Čuvajte svoj duh. Dobar odnos sa Devicom ili Bikom.  ZDRAVLJE: Manja nervoza.

RAK

POSAO: Morate pokazati izvesno interesovanje za ono što radite. Ponekad delujete previše umorno i  nezainteresovano.  LJUBAV: Svakako da će Ovan ili bilo koji drugi vatreni znak biti dobar izbor.  ZDRAVLJE: Krećite se više, potreban vam je kiseonik.

LAV

POSAO: Možete očekivati uspešan dan na poslu koji će vam omogućiti slavi i dosta novca.  LJUBAV: Vi volite dimaku i strast u vezi pa će vaš izbor biti Škorpion.  ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Dobar dan za one koji hoće da se bave javnim poslom, posebno moda, televizija, novine.  LJUBAV: Partner uvažava sve vaše zahteve i želje. Ukoliko ste slobodni možete biti neko ko traži previše od druge strane. Zahtevni ste.  ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše unositi manje mleka i mlečnih proizvoda.

VAGA

POSAO: Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Niste u dobrom odnosu sa Lavom i Bikom.  LJUBAV: Nije potrebno da se potpuno predajete partneru.  ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Mašta, kreativnost, unutrašnja energija može da vas dovede do željenog cilja.  LJUBAV: Sklonite se jedne Device koja vas stalno blokira.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, kosti.

STRELAC

POSAO: Svi vide da ste veoma sposobni. Nije potrebno da se previše dokazujete.  LJUBAV: Imate harizmu i ideju kako da osvojite partnera. Dobar odnos sa Vagom, drugim Strelcem ili Rakom.  ZDRAVLJE: Niste odgovorni prema sebi. Sve olako shvatate, posebno zdravlje.

JARAC

POSAO: Pogrešno procenjujete osobe oko vas, mada je to atipično za jednog Jarca. Popravite takav stav.  LJUBAV: Jedna Devica misli na vas. Niste se dugo čuli.  ZDRAVLJE: Razmislite o odlasku na ultrazvuk.

VODOLIJA

POSAO: Dešavanja i previše za jedan dan. Niste ste se organizovali. Pokrenite se bar u popodnevnim satima. LJUBAV: Da li želite da se usmerite u ozbiljnu vezu ili u avanturu?  ZDRAVLJE: Latentna uznemirenost.

RIBE

POSAO: Ništa neradite na silu. Imate sve aspekte da se pokrenete najbolje moguće i dobro zaradite.  LJUBAV: Željni ste ljubavi i iskrenih emocija. Vaša duša može biti spojena sa osobom iz znaka Bika ili Vage. ZDRAVLJE: Važno je da ste dobro raspoloženi.

Tekst: Lepa&Srećni

BONUS VIDEO:

"PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN Kurir televizija