Neke žene i muškarci od najranije mladosti znaju kakvog partnera priželjkuju, a drugi prođu kroz muke pogrešnih izbora. Evo koji će znaci horoskopa otkriti koji tip osobe je pravi izbor za njih tek kasnije u životu, po mišljenju astrologa.

Ovan je spreman da se zaleti u neku vezu bezglavo, on nema vremena da propituje sve okolnosti i razmišlja da li je neka osoba prava za njega ili ne. To donosi mnogo uživanja, ali kako godine odmiču, počinje da se menja.

Spreman je da prvo skoči, pa onda kaže "hop", a čak i ako doživi veliko uzbuđenje u nekom poznanstvu, zapita se - "da li je ova osoba stvarno vredna mog posvećivanja". Zato je veća verovatnoća da će ljubav svog života ipak sresti nakon 40. godine, a možda čak i deceniju kasnije.

ljubavni par 2.jpg
Shutterstock  

Blizanci nisu baš sigurni šta traže od svoje "druge polovine", bar u mladosti. Započinju vezu, a onda usput analiziraju da li mu neke osobine smetaju manje ili više. Tako je potrebno dosta vremena dok izgrade jasnu sliku o svom karakteru i ponašanju u ljubavi, pa samim tim i da shvate šta je ono što žele.

Škorpije su često pesimisti, pa odbacuju dosta šansi smatrajući da im potencijalni partner ne bi odgovarao. Kako vreme bude odmicalo, moraće da promene svoj pristup. To znači da manje gledaju šta je sve to što im se ne sviđa, a malo više obrate pažnju na ono što bi moglo da im odgovara. Ne razmišljajte samo o tome gde će nastati potencijalni sukobi, već oslušnite da li vam srca govore istim jezikom. To će doći kasnije u životu, ali će biti vredno čekanja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy