OVAN

POSAO: Da, vaša energija i dalje raste, imate rešenje i želite odmah da ga vidite. Retko ko je sposoban kao vi… LJUBAV: Svi koji su u braku podsetiće se kako je bilo lepo kad su bili u vezi.ZDRAVLJE: Ako ne možete na trčanje na otvorenom, uzmite traku.

BIK

POSAO: Mogući ino pozivi. Ukoliko želite da proširite svoj posao prihvatite poziv.  LJUBAV: Kod onih u vezi, braku mogu pasti teške reči. Ovo je prolazan period biće i boljih dana.  ZDRAVLJE: Uradite sve što vam je potrebno da negativna energija izađe.

BLIZANCI

POSAO: Jedan period ste vagali i došli do odogovra. Sa pojedinim saradnicima želite da prekinete saradnju.   LJUBAV: Blizanci druge dekade imaju povoljniji period da dovedu stvari na pravo mesto.  ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane. Više čajeva za čišćenje.

RAK

POSAO: Kada neko veruje u sebe i svoje sposobnosti onda su tu i rezultati tog rada.  LJUBAV: Dobra energija među vama protiče.  ZDRAVLJE: Imate dosta pozitivne energije u sebi. Zračite.

LAV

POSAO: Teško će vam biti da razumete vaše sagovornike. Nećete se zadržavati na bespotrebne sitnice u poslovanju.   LJUBAV: Postoji opasnost od nesporazuma. Morate da stvorite bolju atmosferu za komunikaciju sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Napetost.

DEVICA

POSAO: Imate bolju koncentraciju kada radite sami. Postoje osobe u vašem poslovnom okruženju koje ne razumeju vaš rad i trud.  LJUBAV: Potrebna vam je mašta, strast i dosta zabave. Idealan partner rođen je u znaku Strelca.  ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA

POSAO: Odličan dan za početak novog posla. Puni ste avanturističkog duha i želje za uspehom.  LJUBAV: Slobodne Vage upoznaju harizmatičnu Škorpiju.  ZDRAVLJE: Euforija vam može stvoriti problem sa pritiskom.

ŠKORPIJA

POSAO: Ceo dan provešćete na poslu. Veliki deo energije odlazi na saradnike koji ne znaju da to cene.  LJUBAV: Partner sa kojim živite veoma je zahtevan i ne daje vam mogućnost da se opustite.  ZDRAVLJE: Problem sa venama.

STRELAC

POSAO: Današnji dan je dan kada naporno radite a nemate priliku da nešto zaradite.  LJUBAV: Emotivno ste okrenuti osobi koja je uticajna ili radi u nekoj državnoj zgradi.  ZDRAVLJE: Osetljiva kičma.

JARAC

POSAO: Imate snage i više nego što mislite. Možete da radite ali uvek očekujete rezultat.  LJUBAV: Ukoliko ste sami susret sa vatrenim Ovnom može vam popraviti raspoloženje.  ZDRAVLJE: Potrebna fizička aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Osobe sa kojima radite daće vam informacije koje su vam potrebne.  LJUBAV: Sa partnerom razmenjujete osećanja putem modernih telekomunikacija.  ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

RIBE

POSAO: Potreban vam je kreativni rad ili da bar posao kojim se bavite unesete u njega neki oblik kreativnosti.  LJUBAV: Dosada. Ako ste usamljeni, vaše raspoloženje jedino može da popravi jedan Lav.  ZDRAVLJE: Potrebne su vam duhovne vežbe.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO": Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN Kurir televizija