Dnevni horoskop za 2. jul 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Verujete u sebe i ono što radite. Naravno, sve to želite da pokažete. Manja tenzija između vas i kolektiva. LJUBAV: Manje svađe i rasprave prate ovaj dan. Pokušajte da se kontrolišete. ZDRAVLJE: Nervoza.

BIK

POSAO: Agresivniji i uporniji ste danas nego obično. Idete ka svom cilju i ne odustajete. Donosite sveže ideje u posao. LJUBAV: Vi ste na prvom mestu danas. Partner to vidi, nije baš zadovoljan, ali pušta da ta faza prođe. ZDRAVLJE: Čuvajte se promaje.

BLIZANCI

POSAO: Komunikacija ide teško, jer emocije upravljaju vama. Uključite razum, inače će biti teških reči. LJUBAV: Bračni partneri stavljaju na papir sve što bi trebalo promeniti. Nemojte da to ostane samo na papiru. ZDRAVLJE: Bolovi u ramenima. Oslobodite se besa, fleksibilnost.

RAK

POSAO: Ambicije su vam jake, brze. Imate smisao za organizaciju, ali danas sačekajte sa planovima. Ukoliko je vaš posao vezan za putovanja, onda se spremite od nedelje na dalji put. LJUBAV: Prijatelj sa kojim se znate duži period ima da vam kaže nešto lepo. Izgleda stidljivo, ali emocije su u pitanju. ZDRAVLJE: Vrat ili paratiroida su vam osetljivi organi.

LAV

POSAO: Posao koji je vezan za grupu ili veću organizaciju može biti od važnosti. Saradnja i novac preko osobe rođene u znaku Bik. LJUBAV: Možda ste preterali sa noćnim izlascima, životom u kasne sate. Potrebna vam je stabilnost. ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA

POSAO: Morate biti sigurni u obećanja koja dajete. Vi ste pre svega pažljiva osoba i to ćete izvesti na dostojanstven način. Poslovni partneri vas uvažavaju upravo zbog stabilnosti, iskrenosti. LJUBAV: Verovatno ćete imati dan kada niste u stanju da se emotivno pokrenete. To je samo kratko dejstvo težeg aspekta. ZDRAVLJE: Morate povesti računa ukoliko ste skloni nesanici.

VAGA

POSAO: Dobro ste danas organizovani za posao. Imate saradnju sa jednim sposobnim Bikom koji može da vam pomogne oko zarade. LJUBAV: One Vage koje nisu u vezi ili braku, privući će prave osobe. Ljubav vam je jača strana. ZDRAVLJE: Niste previše opterećeni zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Baš ste zaposleni. Iako ste imali nameru da se odmarate tokom vikenda, ipak vas čeka veliki posao. Budite i dalje vredni i ambiciozni. LJUBAV: Zašto se previše trudite? Vama su sudbinski dodeljena dva znaka - Devica ili Vodolija. ZDRAVLJE: Razmišljate o pregledu kompletnog organizma.

STRELAC

POSAO: Ljubavne partnere znate da upletete u posao. Ponekad je to dobro za vas, ali uvek se vi više upetljate, jer izgubite kompas - da li želite ljubav ili posao. LJUBAV: Strelac u vezi ili braku može da očekuje neki lep poklon od strane partnera. Oni koji su slobodni, biće dovoljni sami sebi. ZDRAVLJE: Morali biste da unosite više tečnosti u organizam.

JARAC

POSAO: Poslovno ste vezani za osobu koja se bavi nekretninama ili poslovima koji imaju povezanost rada sa decom. Ova saradnja može da uspe. LJUBAV: Dvoumite se oko udvaranja jednog Bika. Mada, ni on nije nešto previše odlučan. Vaš autoritet sve kvari kada ste u vezi sa nekim. Opustite se. ZDRAVLJE: Možda ne bi bilo loše da slobodno vreme provodite pored vode.

VODOLIJA

POSAO: Koristite svoj šarm ukoliko ste ženska Vodolija. Muškarci moraju da pokažu svoj autoritet. LJUBAV: Emotivno se dobro osećate, čak ni sami niste preterano svesni tog stanja. Ostanite takvi celog dana. ZDRAVLJE: Žene mogu patiti od emocije neuspeha, dok muške Vodolije moraju da obrate pažnju na stomak ili pluća.

RIBE

POSAO: Imate bogatu maštu. To je dobro za posao kojim se bavite, jer znate da tu imaginaciju pretvorite u realnu priču. Dobar dan za novac ili povratak dugovanja. LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom. To vam daje snagu da napredujete i dalje u vezi ili braku. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju susret sa Bikom. ZDRAVLJE: Čuvajte stopala, noge.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna