Dnevni horoskop za 1. jul 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Došao je dan kada sa puno samopouzdanja vi prezentujete ono što ste nedeljama radili, smišljali, uložili vreme, novac i energiju. LJUBAV: Očekujete da partner stane iza vas i pokaže koliko vi njemu značite. ZDRAVLJE: Glavobolja. Posetite zubara.

BIK

POSAO: Svi jure, žure. Atmosfera je uzavrela, ali vama fali enegrije da to sve ispratite. Težak dan za vas. LJUBAV: Bes, histerija netolerantnost je prisutna na obe strane. Ostavite sastanak za drugi dan, kada prođe netrpeljivost. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

BLIZANCI

POSAO: Zahtevate nove i sveže predloge saradnika. Ponekad upotrebljavate teške reči. Smirite netrpeljivost. LJUBAV: Novo poznanstvo, novi početak. Veoma zanimljiva osoba. Može biti stranac. ZDRAVLJE: Potražite mentalni uzrok bolesti koja vas pritiska.

RAK

POSAO: Rakovi druge dekade imaju bolju poziciju za početak novog posla. Puno inspiracije i intuicije će se sudariti u ovom periodu. Novac nije problem. LJUBAV: Slobodni Rakovi upoznaju ekscentričnu Vodoliju. Susret može biti pun iznenađenja. ZDRAVLJE: Visoke temperature u vazduhu donose promenu raspoloženja.

LAV

POSAO: Morate da povedete računa da ne upadnete u zamku osoba koje hoće da vas uvuku u posao koji nije finansijski dobar za vas. LJUBAV: Osoba koja je sa vama ima dozu opreznosti i stalno se sekira. Pokušajte da pokažete ličnu snagu. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

DEVICA

POSAO: Oprez onim Devicama koje rešavaju svoj status sa nekretninama. Morate da pazite šta potpisujete. LJUBAV: Tajne ljubavi su u "vazduhu". Postoji mogućnost skrivene ljubavi sa Vodolijom. ZDRAVLJE: Hormoni.

VAGA

POSAO: Velike promene u karijeri za one Vage koje žele da budu u poslu javnog sektora. LJUBAV: Ako ste u braku ili dužoj vezi, današnji dan vam donosi svađu, burne reakcije partnera, ali ne i raskid koga se iskreno plašite. ZDRAVLJE: Uznemirenost, nervoza, stres.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste poslom koji radite. Imate sve aspekte da se dobro kotirate na tržištu, dobro zarađujete. LJUBAV: Partner je pomalo uplašen da vas ne izgubi zbog preteranog posla. Više vremena provodite u firmi nego u kući. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija oslabljena.

STRELAC

POSAO: Kao i uvek, vaša mudrost je najvažniji vodič kroz vaš život. Nema potrebe da se pretvarate, budite ono što jeste. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu Vodoliju, ali imate želju za avanturom. ZDRAVLJE: Ukoliko ste neko ko pati od viška kilograma, krenite sa hrono dijetom.

JARAC

POSAO: Potrebno vam je više ubedljivosti i šarma kako biste klijente ubedili u vaš pravi rad. Osoba iz znaka Vaga može da bude neko ko je dobar za saradnika ili savetnika. LJUBAV: Potrebna vam je iskrena ljubav. Neko ko ceni vaše prave namere i osećanja. ZDRAVLJE: Problem sa donjim delom kičme.

VODOLIJA

POSAO: Kuća saobraćaja je naglašena. Ako morate na put ili radite posao koji zahteva kretanje automobilom, oprez! Uvek mala nepažnja može da izazove veliki problem. LJUBAV: Emotivno ste u vezi koja pruža više psihološku napetost, od neke realne strasti. ZDRAVLJE: Osetljiva glava i organi u njoj.

RIBE

POSAO: Novac vam je bitan. Način zarade može biti prilično brz, agresivan. Ako radite u velikoj korporaciji očekujte razne promene, nesuglasice. LJUBAV: Vi ste opušteni i okrenuti ljubavi. Pružate svo zadovoljstvo osobi pored vas. ZDRAVLJE: Morate da se pazite povreda, posebno posekotine, pada…

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna